55 1234
發新話題

深水埗 掟錢落街

引用:
原帖由 kornhill401 於 16-12-2018 11:59 發表
呢D情景,好似遊人餵白鴿咁. Thx for sharing.
去馬騮山餵馬騮一樣! 不過餵雀同餵野生(畜生)一樣係犯法! 見到班人好係馬騮拾麵包粹個樣就...

越爆越堅,間斃少公司係有人轉讓比佢,而原東主又被懷疑捲入倫敦金騙案,然後架牛車行車證過哂期,斃少本人原來又改過名兼係有偷手機案底既救生員......

最好玩既人有人堅用計數機篤過,佢果部25000礦機既spec只需要5000左右就砌到,買差唔多既礦機就8000上下。

引用:
原帖由 RCOOH 於 17-12-2018 12:00 發表

你打錯左"高物擲物"丫。

人老,唔識用IPAD打字
法官大人,我冇野問啦

引用:
原帖由 RCOOH 於 17-12-2018 14:01 發表
越爆越堅,間斃少公司係有人轉讓比佢,而原東主又被懷疑捲入倫敦金騙案,然後架牛車行車證過哂期,斃少本人原來又改過名兼係有偷手機案底既救生員......

最好玩既人有人堅用計數機篤過,佢果部25000礦機既spec只需 ...
佢同_哥係中學同學
好耐之前一齊玩過一單教游水起家
根本兩條友fd過打band 只係一時你出面 一時我出面咁
佢西貢’租’果間野先好笑 6mb掘礦

引用:
原帖由 jn_jona 於 17-12-2018 14:28 發表

佢同_哥係中學同學
好耐之前一齊玩過一單教游水起家
根本兩條友fd過打band 只係一時你出面 一時我出面咁
佢西貢’租’果間野先好笑 6mb掘礦
電力負荷比起頻寬重要D。頻寬用錢買就得,申請N個plan LTE router係咁啡,但電唔夠就唔夠,加大都有限量。

獨立屋條黎氣照計都做到100A以上掛,以220V計就係22kW,但大礦機部部都kW級,叫中電再推大黎氣都頂唔到幾十部一齊挖、連埋自己用電就一定跳。

屋企何來咁大電推機呀!

呢啲掘COIN機用好多電!  條柒頭應該賣埋個啲所謂自轉發電機嗎!唔洗電又掘到金!橫掂都係騙! 班人落得答就呃䀆啦!

引用:
原帖由 RCOOH 於 17-12-2018 15:05 發表

電力負荷比起頻寬重要D。頻寬用錢買就得,申請N個plan LTE router係咁啡,但電唔夠就唔夠,加大都有限量。

獨立屋條黎氣照計都做到100A以上掛,以220V計就係22kW,但大礦機部部都kW級,叫中電再推大黎氣都頂唔 ...
橫掂都係呃 有錢搞門面野好過啦
傻仔總好似seven仔咁

引用:
原帖由 jn_jona 於 17-12-2018 16:45 發表

橫掂都係呃 有錢搞門面野好過啦
傻仔總好似seven仔咁
喂,你講中呀!

斃少用左9萬7落北河街去買飯票,轉頭係網上"宣稱"會賣左架橙威寶瞓落肺癆茄薯coin,叫大家跟佢發達wo。

https://gocar2.com/products/view/MTA2MDY0LTgxNw/2012%20Lamborghini%20Aventador%20LP700

然後有人鬼拍後尾枕:

https://www.hk01.com/突發/272439/幣少被捕-再現深水埗晒金牛-消息-有人認被塑造推高虛擬幣價

有冇十零廿飛40MIKE full 7 him

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 RCOOH 於 18-12-2018 16:20 發表

喂,你講中呀!

斃少用左9萬7落北河街去買飯票,轉頭係網上"宣稱"會賣左架橙威寶瞓落肺癆茄薯coin,叫大家跟佢發達wo。

有冇十零廿飛40MIKE full 7 him
架車唔係佢既賣咩
佢咁都兜到 好野

新聞影呢一駕係林寳大牛(Lamborghini Aventador LP 700 生産由2011至2016), 在香港可以話普通超跑之中維一部直路加速可以追過直版R35 GTR!

本地第一首車主可能...! 在當年2011本地新車落地車價為六百幾萬左右, 如果在2013年由英國買架2011年易手水貨車運回香港出牌, 枱底價三百萬左右, 但係可以上會上到六百幾萬! 即係連打税及出牌買保險之后都可以袋二百幾萬用住先! 他們之后大把方法還錢揓數! 再用駕車扣埋入息税都有數為!

且家一駕2011年易手 LP 700 熟人放都係一百至百五萬! 但係呢類車舊了個維修費好貴又多毛病, 所以市場唔會咁容易放出手! 再擺多幾年就更加唔值錢!

古或仔渣超跑包到駕車鬼咁馬六! 背后一定鬼鬼地...

55 1234
發新話題