發新話題

$600-1000入門金屬槍選擇

$600-1000入門金屬槍選擇

新手一名,現有marui hi-capa 5.1同glock 17,平時都係在家中打一兩夾開心下,不過始終覺得打134a gas唔夠power
所以心痕想買番支打top gas的金屬槍玩下,價錢想大約$600,最多去到$1000,
今次想買把較細支d的,所以m9,1911款暫時唔考慮,心水槍款we p99,aw v10,
希望買支鑊氣小,唔使煩的……(我都知唔易
想問各位C兄呢兩支槍有冇大問題?或者有冇其他槍款介紹?
thx

VFC FNS9
Blowback之強 一試愛上
(雖然下身係Polymer

vfc glock19

回覆 2# 的帖子

C兄,上網睇完d片介紹,支槍槍真係幾吸引 ,thx

回覆 3# 的帖子

thx C兄,呢支都會試考慮下

引用:
原帖由 boy1420 於 18-12-2018 18:38 發表
C兄,上網睇完d片介紹,支槍槍真係幾吸引 ,thx
地獄有得試打 你問店員 佢地都會比你試

回覆 6# 的帖子

C兄,想問支VFC FNS9 有冇大鑊氣?同埋大約幾錢?thx

引用:
原帖由 boy1420 於 18-12-2018 18:45 發表
C兄,想問支VFC FNS9 有冇大鑊氣?同埋大約幾錢?thx
無乜
我屋企操槍 應該都打左1千左右 幾好玩

引用:
原帖由 TheOrigina1 於 18-12-2018 18:53 發表

無乜
我屋企操槍 應該都打左1千左右 幾好玩
九舊左右啦 你落天堂睇下

回覆 9# 的帖子

唔該C兄

marui放心打topgas啦
有排都未打得爆

其實我Marui原裝膠鎗都係照打Topgas.....

其實都係心痕,想買支金身的槍…比過理由自己

回覆 13# 的帖子

你囉D錢買馬記金身
再俾小小錢槍鋪裝

引用:
原帖由 boy1420 於 18-12-2018 20:35 發表
其實都係心痕,想買支金身的槍…比過理由自己
咁你覺得VFC HK45CT點?
我唔知而家有冇平咗,我買果陣好似係$1030

發新話題