發新話題

$600-1000入門金屬槍選擇

回覆 25# 的帖子

好似fns9得夾有貨同減價

如果唔須要有marking,行入去..軍軍軍..在'我們'的一堆槍中,必有一款適合你的選擇.

回覆 28# 的帖子

We 支 de我見好多人都話好,金身加行全程,都係童年時的dream gun,不過真係大支咗,暫時唔考慮.....不過暫d都應該會買
Kj po9都係1支多人讚的槍,我都有考慮過,不過唔算輕巧,
暫時考慮緊呢3支 we p99, aw v10, vfc fns9
多謝 C兄意見

回覆 32# 的帖子

入過幾次軍軍,佢d槍海櫃真係睇到眼都花,我睇we d大細咀鳥多到....
thxC兄

想耐操, 金身又平, 首選 kj p09, 佛心產品,
全原裝已快直準, 落場完全頂得住.  
但唔太細支.

想細支金身又平, 唔介意刻字唔象真 同耐久性問題,
其實we都好多選擇,
glock19/26, px4c, MP9c, 060c,
低用量把玩, 可以一試

回覆 35# 的帖子

多謝C兄提議

AW V10外觀完全唔掂,除非你唔會介意槍嘅外觀唔像真,如果唔係真係唔好買

回覆 37# 的帖子

多謝C兄意見

引用:
原帖由 Dave 於 19-12-2018 10:00 發表

而家平左好多,初出成1300 蚊,而家1k 左右。
在下同朋友一支黑一支沙色,開心。
之後朋友落一次場支沙色熟練度增加升左級,變左full auto ,在下支黑色無落過場,仍然維持半自動新手武器狀態。
技能解鎖

引用:
原帖由 TheOrigina1 於 19-12-2018 02:54 發表

地獄成千蚊
我頭水買17G4 都係9舊有找
有拉神係唔同d既

....個價錢

引用:
原帖由 boy1420 於 19-12-2018 11:35 發表
We 支 de我見好多人都話好,金身加行全程,都係童年時的dream gun,不過真係大支咗,暫時唔考慮.....不過暫d都應該會買
Kj po9都係1支多人讚的槍,我都有考慮過,不過唔算輕巧,
暫時考慮緊呢3支 we p99,  ...
睇你既選擇,應該都唔介意marking問題
我突然諗起一枝舊鎗可能fit你既要求,你睇下鍾唔鍾意

1. 平
2. 原裝上下金屬身
3. 細枝 (Compact款)

KJ P229

回覆 41# 的帖子

yes,小弟暫時都唔太介意marking問題
KJ P229 上下金屬身 > 呢樣又幾吸引
多謝C兄好介紹

回覆 28# 的帖子

剛睇過Dave兄係軍X網果邊講Fns9的 文章,十分詳細有用,可是唔知點解小弟睇唔到文中post的圖片?

引用:
原帖由 boy1420 於 19-12-2018 15:49 發表
剛睇過Dave兄係軍X網果邊講Fns9的 文章,十分詳細有用,可是唔知點解小弟睇唔到文中post的圖片?
死哂圖了太舊文。

FNS9 原裝很好很爽很勁。值得擁有。
但自己手臭剛好抽到槍王,那時下場發覺擊發不能...要極度大力扣雞才可射擊。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 19-12-2018 17:43 發表

死哂圖了太舊文。

FNS9 原裝很好很爽很勁。值得擁有。
但自己手臭剛好抽到槍王。
Trigger bar?
如果唔係呢個問題 早排e記平賣 我都應該會入

發新話題