發新話題

$600-1000入門金屬槍選擇

引用:
原帖由 jn_jona 於 19-12-2018 17:43 發表

Trigger bar?
如果唔係呢個問題 早排e記平賣 我都應該會入
對,第一場玩得好歡樂又好爽,當時打手拉狙但用手槍推進,FNS 9 手槍執左2 件非常自豪。
但打到下午就出哂事扣唔響...唔知乜事。

不過真槍都有呢個「DEAD TRIGGER 」問題,所以V記仍然係好像真   ( PS. 片段為FNX9 ,V 記為 FNS9 )

https://youtu.be/955RCEnSCFI?t=21

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

回覆 46# 的帖子

C兄,呢個“DEAD TRIGGER“問題,如果買槍時試槍有冇可能發覺到?
thx

引用:
原帖由 boy1420 於 19-12-2018 18:27 發表
C兄,呢個“DEAD TRIGGER“問題,如果買槍時試槍有冇可能發覺到?
thx
新槍有問題就換左啦

引用:
原帖由 boy1420 於 19-12-2018 11:03 發表
睇過老虎,紅狼個網支g19要$9XX
以物價指數,同我廿多年前開始玩玩具手槍,只有膠身,都要7-800元起.
比起呢家D玩具槍,唔算貴了.某些玩具槍,仲有金屬身tim.
以前要玩金屬槍身,要另外俾錢買,再俾人工C 父.加埋仲貴過支玩具槍.

引用:
原帖由 Dave 於 19-12-2018 17:53 發表

對,第一場玩得好歡樂又好爽,當時打手拉狙但用手槍推進,FNS 9 手槍執左2 件非常自豪。
但打到下午就出哂事扣唔響...唔知乜事。

不過真槍都有呢個「DEAD TRIGGER 」問題,所以V記仍然係好像真   ( PS. 片 ...
呢個應該係設計/物料問題?
冇補品就冇得救了 換完又壞
我識個fd話拎出黎自己焠火
得唔得就唔知啦

回覆 50# 的帖子

對我呢d新手嚟講,如果支槍壞咗冇配件換,自己又冇修槍能力…都係要考慮清楚

多謝各位比過意見的C兄C姊,小弟今日出咗槍街,試過幾款想買的槍手感後,
最後因為"地獄"的服務太好及有聖誕特價,出了VFC FNS9 ,果然Blowback係一試難忘,
不過回家後再試玩幾次,發覺好易鎖唔死隻夾,試過打完第一槍跌夾,要慢慢睇下可以點攪

引用:
原帖由 boy1420 於 21-12-2018 23:01 發表
多謝各位比過意見的C兄C姊,小弟今日出咗槍街,試過幾款想買的槍手感後,
最後因為"地獄"的服務太好及有聖誕特價,出了VFC FNS9 ,果然Blowback係一試難忘,
不過回家後再試玩幾次,發覺好易鎖唔死隻夾,試過 ...
How much ?

回覆 53# 的帖子

$&#^,不過想買果幾支得呢支有特價8拆,另外仲可以即時做普通會員,唔使等生日月

引用:
原帖由 boy1420 於 21-12-2018 23:01 發表
設計問題...DAVE兄有出圖教點修

但睇返舊POST好似已死圖...要等DAVE兄上返圖

回覆 52# 的帖子

恭喜師兄入坑

引用:
我都曾經睇過有C Hing對此玩具槍的負評,所以到現在都無買到.

回覆 55# 的帖子

我都希望DAVE兄可以再出圖

回覆 56# 的帖子

thx

回覆 57# 的帖子

我係槍街都諗咗成個鐘,佢個Blowback真係好爽,點都要試下,真係死槍先算

發新話題