發新話題

$600-1000入門金屬槍選擇

引用:
原帖由 boy1420 於 22-12-2018 00:10 發表
$&#^,不過想買果幾支得呢支有特價8拆,另外仲可以即時做普通會員,唔使等生日月
呢個價錢,又幾合理. 今日去睇睇仲有無先. Thx for sharing.

回覆 76# 的帖子

希望C兄買到平槍

引用:
原帖由 SSPCHAN 於 23-12-2018 14:21 發表

VFC FNS9我覺得唔好揸手
總比FNX45-Tactical好掛🤔

引用:
原帖由 kornhill401 於 23-12-2018 12:22 發表

仲有...如果要交支玩具槍俾'充滿好奇心又易衝動的家人'觀賞時,要先把彈匣從槍退出.否則.....有可能似我咁.
經驗之談.多年前我有支玩具槍的彈匣,就咁比個朋友觀賞時跌壞了.
我老婆都拿黎玩,後停時佢以為個退夾制係彈返條SLIDE返去我個彈夾就.........

引用:
原帖由 kit160498hk 於 25-12-2018 00:47 發表

我老婆都拿黎玩,後停時佢以為個退夾制係彈返條SLIDE返去我個彈夾就.........
如果無得修理就...深表同情. Thx for sharing.

引用:
原帖由 kit160498hk 於 25-12-2018 00:47 發表

趁未嬲左你之前,道歉先
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

引用:
原帖由 tf141 於 24-12-2018 18:34 發表

好難揸
.45最好揸都係hk45ct 原廠匣底岩岩兜返住隻手
但手大未必岩玩

引用:
原帖由 暈又暈 於 28-12-2018 13:19 發表

https://eumemes1.funnyjunk.com/thumbnails/comments/Made in paint but you get the point _aa9d5581b4bae3cca31149ffcd714091.png
趁未嬲左你之前,道歉先
笑死

del

我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 jn_jona 於 28-12-2018 14:29 發表

好難拿
.45最好拿都係hk45ct 原廠匣底岩岩兜返住隻手
但手大未必岩玩
.45最好拿我覺得真係得1911 果堆

至於雙排匣, hk45好拿過45c好多, 只係45c 睇落隻grip 靚少少

ja 字出唔到, 我改左拿

引用:
原帖由 tf141 於 24-12-2018 18:34 發表

fnx 45 真係換邊塊grip 片都唔好拎

我都覺得FNX45好伏,果時貪佢個款特別先買,但真係唔好grip
點知冇幾耐出FNS9,我頂佢個肺,如果賣咗佢換FNS9我又唔想蝕(好窮)
因為我已買一鎗三匣+holster

其實.45都唔一定唔好grip,我覺得係FN問題
講真FNS9都唔好幾好,不過如果呢個系列兩枝我會揀FNS9,起碼相對上會好d,同埋FNX45好笨重

當然買1911
基乎只買1911手槍
WE不好
金身可買KJ或AG或Army
較便
WA最好但貴及膠身

引用:
原帖由 暈又暈 於 28-12-2018 13:19 發表

https://eumemes1.funnyjunk.com/thumbnails/comments/Made in paint but you get the point _aa9d5581b4bae3cca31149ffcd714091.png
趁未嬲左你之前,道歉先
我老婆好好,佢以為成支槍玩完..所以佢特批我可以自己比錢買多支

可惜冇心水

發新話題