發新話題

$600-1000入門金屬槍選擇

如果唔須要有marking,行入去..軍軍軍..在'我們'的一堆槍中,必有一款適合你的選擇.

引用:
原帖由 boy1420 於 19-12-2018 11:03 發表
睇過老虎,紅狼個網支g19要$9XX
以物價指數,同我廿多年前開始玩玩具手槍,只有膠身,都要7-800元起.
比起呢家D玩具槍,唔算貴了.某些玩具槍,仲有金屬身tim.
以前要玩金屬槍身,要另外俾錢買,再俾人工C 父.加埋仲貴過支玩具槍.

引用:
原帖由 boy1420 於 21-12-2018 23:01 發表
多謝各位比過意見的C兄C姊,小弟今日出咗槍街,試過幾款想買的槍手感後,
最後因為"地獄"的服務太好及有聖誕特價,出了VFC FNS9 ,果然Blowback係一試難忘,
不過回家後再試玩幾次,發覺好易鎖唔死隻夾,試過 ...
我都曾經睇過有C Hing對此玩具槍的負評,所以到現在都無買到.

引用:
原帖由 boy1420 於 22-12-2018 23:11 發表
各位,小弟因為有d充滿好奇心又易衝動的家人.....結果支新槍今日比人唔小心整鬆咗條Hop up彈弓
因為會係維修站出post問,呢邊就唔再重覆,大家有興趣可以過去睇下
仲有...如果要交支玩具槍俾'充滿好奇心又易衝動的家人'觀賞時,要先把彈匣從槍退出.否則.....有可能似我咁.
經驗之談.多年前我有支玩具槍的彈匣,就咁比個朋友觀賞時跌壞了.

引用:
原帖由 ner 於 23-12-2018 12:43 發表

真係要
亦係多年前我背部零距離中左一槍
「我以為無彈」
C Hing好采了, 唔係真槍. 是否俾你女朋友零距離,射中左一槍呢?

引用:
原帖由 boy1420 於 22-12-2018 00:10 發表
$&#^,不過想買果幾支得呢支有特價8拆,另外仲可以即時做普通會員,唔使等生日月
呢個價錢,又幾合理. 今日去睇睇仲有無先. Thx for sharing.

引用:
原帖由 kit160498hk 於 25-12-2018 00:47 發表

我老婆都拿黎玩,後停時佢以為個退夾制係彈返條SLIDE返去我個彈夾就.........
如果無得修理就...深表同情. Thx for sharing.

發新話題