發新話題

女仔想玩手拉狙擊槍

Oh, 頭先用手機諗住reply但食左post
引用:
原帖由 tf141 於 20-12-2018 23:42 發表
要輕又好打既可以考慮下一眾SMG
SMG的話湯神果種好好睇!!!
不過玩SMG就幾乎係電槍ge天下
電槍我唔敢自己買(唔好問點解XDD)
引用:
原帖由 新手一隻 於 21-12-2018 00:09 發表

其實師兄想玩手拉係為咗啲乜?
抱住支大槍果種手感真係好好
而且狙好多感覺上都係好睇D

對狙槍有愛,又要輕同品質,我自己會揀marui vsr10

引用:
原帖由 茶喵 於 21-12-2018 00:43 發表

都唔一定呀,我都冇玩電鎗同留意電鎗資訊好耐
要講GBB SMG,都有唔少見得下人既選擇:MP7, MP5, MP9, Kriss Vector, P90, UMP.....

引用:
原帖由 tf141 於 21-12-2018 01:26 發表

都唔一定呀,我都冇玩電鎗同留意電鎗資訊好耐
要講GBB SMG,都有唔少見得下人既選擇:MP7, MP5, MP9, Kriss Vector, P90, UMP.....
Kriss Vector GBB應該已經買唔到

好難改到1.8-1.9又易拉Bolt....
Marui M40A5幫到你。
至於AS-0X之類,打幾場好放喇....
引用:
原帖由 alvin2719 於 21-12-2018 01:13 發表
對狙槍有愛,又要輕同品質,我自己會揀marui vsr10
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 ner 於 21-12-2018 01:27 發表

引用:

其實AEG 一開始買D好既牌子就唔洗怕話要整,基本上打開個盒入電就打得
如果無咩力,又細粒既可以考慮下馬記P90 支槍比較細支,但槍管又夠長,基本上outdoor都夠用。又唔會太重
SMG黎計其實我比較推薦玩GBB 因為彷真又好玩,不過要煩入氣
Thompson 既話,e支野其實幾重下,再加上設計問題,托膊頭瞄準係幾唔舒服,再加上D制手太細/短既人都係唔太建議

上面有師兄講到既 UMP MP7 MP9 KRISS 亦都係唔錯既選擇。想輕身可以考慮下G36K 或者10吋管左右既槍,咁可以輕D

可以考慮下 glock carbine kit

引用:

Tompson?
We有出gbb啊

大支槍好難輕wor

引用:
原帖由 ner 於 21-12-2018 01:27 發表

Second hand囉,不過Kriss Vector咁重都係講下啫

引用:
原帖由 tf141 於 21-12-2018 10:24 發表

Second hand囉,不過Kriss Vector咁重都係講下啫
如果真係要都係退一步 vector aeg ,始終支gbb又貴一陣壞左未必有零件,匣真係太重

引用:
原帖由 茶喵 於 20-12-2018 23:03 發表
我睇完咁多位師兄師姐ge推薦之後查到重量大部分都有2公斤咁上下
似乎體能未build up好都唔駛諗
其實點解我會想要手拉呢
就因為見好多comment話最可靠
唔會無電又唔會咩氣化不良
同時有師兄提到電槍,搞到我又 ...
呢個係樓主'正確之選'.

手機覆post唔quote了

我無考慮改蕉呀
諗住做個善良的人
P90個樣......麻麻地XD
湯神係各廠都出得重定真係因爲大支先咁重?

引用:
原帖由 茶喵 於 21-12-2018 11:51 發表
手機覆post唔quote了

我無考慮改蕉呀
諗住做個善良的人
P90個樣......麻麻地XD
湯神係各廠都出得重定真係因爲大支先咁重?
本來支槍就重,再加上金屬身。同埋八十幾年前設計,用起上黎唔夠新款順手

發新話題