64 12345
發新話題

請問有冇師兄有買及收藏

請問有冇師兄有買及收藏

請問有沒有師兄有買軍事成品模型收藏?同埋想問槍街巷仔禦?軍是否還在?落過去幾次都冇開門!

附件

3-1-2019 20:38

我都想買!

仲有F15 及二戰日本零式機!

二戰買左閃電,現代買左雄喵
二戰本貴啲但金身,現代果本唔差但膠身

引用:
原帖由 cyl198911 於 3-1-2019 22:31 發表
二戰買左閃電,現代買左雄喵
二戰本貴啲但金身,現代果本唔差但膠身
我都想要雄貓...

是否有飛機,車仔和德軍章放出尼果間鋪? 我每次下午約4點去到,都見佢有開門.

引用:
原帖由 kornhill401 於 4-1-2019 11:40 發表
是否有飛機,車仔和德軍章放出尼果間鋪? 我每次下午約4點去到,都見佢有開門.
正是這間!多謝師兄提點!Thanks!

不過今日又忍唔住手再買...

附件

4-1-2019 16:24

樓主有無去過灣仔太原街睇呢?可能有你所好?

引用:
原帖由 kornhill401 於 5-1-2019 12:09 發表
樓主有無去過灣仔太原街睇呢?可能有你所好?
未去過,咁一定要去睇睇...請問師兄可否提供該鋪名?謝謝你!

引用:
原帖由 七點六二 於 5-1-2019 16:54 發表

未去過,咁一定要去睇睇...請問師兄可否提供該鋪名?謝謝你!
版規所限,和我從不記鋪名.只要你從電車路行入去,左面中間的鋪頭就是.
隔離和對面都有玩具店,同小朋友一起去行行,都會好快就過左一個下午.

Anytime Baby~

btw有o係現時點見過有間鋪賣呢系列既二戰機同現代機, 可以去碰下運氣

Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 6-1-2019 14:21 發表
Anytime Baby~

btw有o係現時點見過有間鋪賣呢系列既二戰機同現代機, 可以去碰下運氣
好呀,Thank you 師兄,不過今日又買...

附件

10-1-2019 00:43

今期新款式...

附件

26-1-2019 17:35

26-1-2019 17:35

64 12345
發新話題