發新話題

[KSC] 邊到買到KSC SP2022 ?

引用:
原帖由 pmcoperator 於 18-1-2019 10:26 發表
喂師兄,二手區有人放喎

http://www.wargamehk.com/cgf/vie ... &extra=page%3D1
見到,但珍grip太貴
同埋唔知搵唔搵到SD slide set,我唔係太想要有牙外管

引用:
原帖由 tf141 於 18-1-2019 11:20 發表

見到,但珍grip太貴
同埋唔知搵唔搵到SD slide set,我唔係太想要有牙外管
試下同物主講下價錢,照計有得傾卦?

絕版日版連珍GRIP其實唔算貴

引用:
原帖由 ayaka 於 18-1-2019 12:37 發表
呢兩個係重點. Thx for sharing.

引用:
原帖由 ayaka 於 18-1-2019 12:37 發表
我意思係珍grip呢種玩意平身貴,唔係果位ching個開價高
同埋我唔係咁想要有牙外管,仲要係膠既有牙外管

引用:
原帖由 tf141 於 18-1-2019 13:33 發表

我意思係珍grip呢種玩意平身貴,唔係果位ching個開價高
同埋我唔係咁想要有牙外管,仲要係膠既有牙外管
明白, 其實珍GRIP都唔係好貴, 1X-2X鎂
之前有網店番過一支台版, 炒價2.6KUP好快賣左
如果好想要建議衝左先,台版金屬SLIDE都係跟膠外管
SD 套KIT就真係要等二手市場

放棄啦,呢支我都搵左N年,應該唔會有新槍

引用:
原帖由 ayaka 於 18-1-2019 14:04 發表

明白, 其實珍GRIP都唔係好貴, 1X-2X鎂
之前有網店番過一支台版, 炒價2.6KUP好快賣左
如果好想要建議衝左先,台版金屬SLIDE都係跟膠外管
SD 套KIT就真係要等二手市場
如果普通版,萬一搵唔到SD Kit都可以照收丫麻
呢枝Tactical萬一搵唔到SD kit條管就跟一世
有牙外管如果係膠我唔係好敢扭野上去,普通版睇唔到就當冇事啦

引用:
原帖由 tf141 於 18-1-2019 14:44 發表

如果普通版,萬一搵唔到SD Kit都可以照收丫麻
呢枝Tactical萬一搵唔到SD kit條管就跟一世
有牙外管如果係膠我唔係好敢扭野上去,普通版睇唔到就當冇事啦
人的口好喜好不一樣是正常, 我反而對TACTICAL管凸出前段特別有喜好(好似M9 ).....
這樣幫到樓主嗎?
[img]https://scontent.fhkg1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/49898879_2264434200274026_8488452477664886784_n.jpg?_nc_cat=100&_nc_ht=scontent.fhkg1-1.fna&=3a23dbe17d455500559b9cb9fbfcfe5d&oe=5CC19B8C[/img]
利益伸報: 原本購入這把SP2022 TACICAL目的是給老婆用, 可惜她對槍械沒有半點感覺, 結果一直放置至今, 參看相片可見彈匣完全沒有磨練痕跡, 狀況就如當日全新購買時一樣.
[img]https://scontent.fhkg1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/51010770_2264433803607399_5917678512491200512_n.jpg?_nc_cat=100&_nc_ht=scontent.fhkg1-1.fna&=fa9a93cab62aa044d6d37032db72998d&oe=5CC3985B[/img]

孤獨失意降臨時, 自願出力好兄弟.
春風得意返來時, 曾經出力變契弟.

請問對電腦有認識的大大們, WIN 10的小畫家如何縮圖? 在下找不到有這個功能........
用FB LINK 圖又自動變怪獸亂碼....#24 我編輯了3次仍然是這種效果.......

引用:
原帖由 dickyan28 於 22-1-2019 16:20 發表
請問對電腦有認識的大大們, WIN 10的小畫家如何縮圖? 在下找不到有這個功能........
用FB LINK 圖又自動變怪獸亂碼....#24 我編輯了3次仍然是這種效果.......
縮圖鍵

另外不是隨便縮圖就可成功貼出

請詳細參閱自己等級權限...不同等級權限可POST的圖大少不同 ==> ( http://www.wargamehk.com/cgf/faq.php?action=message&id=35 )

引用:
原帖由 dickyan28 於 22-1-2019 16:20 發表
裝個IrfanView啦, 簡單好用睇圖縮圖轉format程式, size又細又免費.

引用:
原帖由 JBL 於 22-1-2019 17:17 發表

你不要用M9後的表情圖便會出到圖了。
試試先.....24# 原文

人的口好喜好不一樣是正常, 我反而對TACTICAL管凸出前段特別有喜好, 例如M9.....
這樣幫到樓主嗎?

利益伸報: 原本購入這把SP2022 TACICAL目的是給老婆用, 可惜她對槍械沒有半點感覺, 結果一直放置至今, 參看相片可見彈匣完全沒有磨練痕跡, 狀況就如當日全新購買時一樣.

回覆 26# 的帖子

感謝Kwind兄, 我之前的小畫家是這個版面, 但現在的完全不一樣....完全不會操作!!!

本身確實是電腦白痴一名, 無計

發新話題