29 12
發新話題

UMAREX 6mm版CO2 跳殼 Cowboy rifle/M1894 開箱(#14 追加彈殼使用後狀況圖片)

好有誠意的開箱文,請問幾•$.想入手,謝謝

[quote]原帖由 jacko 於 24-1-2019 11:50 發表
咁快手 我都未得閒去

你都快D去拎啦

樓主拍的片及REVIEW很有用, 清楚, 簡單直接

For those who wondering about the price, it's 2,680, I just took mine today.

引用:
原帖由 franco0434 於 24-1-2019 16:21 發表
For those who wondering about the price, it's 2,680, I just took mine today.
師兄都係地獄訂的嗎 ?

引用:
原帖由 pbay 於 24-1-2019 16:43 發表

師兄都係地獄訂的嗎 ?
yap!

回14#

謝謝Kwind C Hing的彈殼用後,圖文分享.

引用:
原帖由 Kwind 於 24-1-2019 15:08 發表

影左一影D殼既情況

尋晚玩到而家...每粒殼應該單獨跳左10幾20次

可以睇到有損耗...用手指沿邊摸有些微唔平滑...實際上槍操作暫時仲未出現JAM殼跳唔出既情況

詳細玩到幾耐先會玩到跳唔出 ...
表面睇,無乜損耗, 起初我擔心D彈殼好似'socom gear m107' GBB咁,幾下就崩裂. Thx for sharing.

上星期五取出呢支M1894把玩,約入了90粒彈.每次6粒.
攪到右手指公,指甲同肉之間流血.傷口因經常濕水,到現在都未好.

如果用金手指可能好啲.......

引用:
原帖由 kornhill401 於 6-3-2019 12:48 發表
上星期五取出呢支M1894把玩,約入了90粒彈.每次6粒.
攪到右手指公,指甲同肉之間流血.傷口因經常濕水,到現在都未好.
我最初又係玩得太癲...痛都繼續玩...所以痛左好多日...痛到要搵野輔助入殼

之後我就壓彈弓...入晒10粒殼壓住條彈弓擺左1日-1日半

而家好似易入左(定可能心理作用,休息左一兩日隻手指好返D)...冇咁易整到手指痛...

好玩喎!

引用:
原帖由 rho837 於 6-3-2019 18:14 發表
好玩喎!
我覺得呢支玩具槍,有買貴,無買錯.
真係玩到,唔捨得停手.

引用:
原帖由 Kwind 於 6-3-2019 16:10 發表

我最初又係玩得太癲...痛都繼續玩...所以痛左好多日...痛到要搵野輔助入殼

之後我就壓彈弓...入晒10粒殼壓住條彈弓擺左1日-1日半

而家好似易入左(定可能心理作用,休息左一兩日隻手指好返D)...冇咁易整到手 ...
又係wor!我都試下呢個方法都好. Thx for sharing.

29 12
發新話題