29 12
發新話題

[WE] we 好慘比人截曬胡

引用:
原帖由 vgrdragon1 於 25-1-2019 12:00 發表

Prime? Papago?

但在氣槍界儲一枝四正的SIG槍的確係好難。
即係一千上下既原装槍計 papago,prime已經係另一個級數 希望之後SIG肯同氣槍廠出多D槍啦

引用:
原帖由 geese-f-howard 於 25-1-2019 11:05 發表
其實有幾慘?你地估SIG會冇比較過兩間廠嘅320就直接㨂V記?
我們牌外觀錯漏百出你地唔係唔知呀?你睇佢支Glock gen5,由glock19gen3開始已經做錯takedown level位置,Glock gen4frame dustcover又做錯g ...
We glock gen5真心離譜
慳錢搞件四不像出黎

V記亦幫唔落 usp明明同hk45ct入面一樣咁濟
Usp個hammer超唔順 飛機又卡
個假ejector受力又唔用鋼

我們枝m17睇得出係有比心機搞 真金白銀拎去開發
依家掉晒落鹹水海 我睇西北根同我們既合作模式
似乎模錢都拎唔返

引用:
原帖由 jn_jona 於 25-1-2019 15:51 發表

We glock gen5真心離譜
慳錢搞件四不像出黎

V記亦幫唔落 usp明明同hk45ct入面一樣咁濟
Usp個hammer超唔順 飛機又卡
個假ejector受力又唔用鋼

我們枝m17睇得出係有比心機搞 真金白銀拎去開發
依家掉晒落鹹 ...
如果we D M17整好曬marking入曬好包裝盒等緊出貨 唔知道we會點處置批貨?用HK3名義出?

引用:
原帖由 ARX-160 於 25-1-2019 16:14 發表

如果we D M17整好曬marking入曬好包裝盒等緊出貨 唔知道we會點處置批貨?用HK3名義出?
睇怕都會 但唔知造左貨未呢

回覆 15# 的帖子

呢個我當然明白,好似Umarex啱啱發報果支S&W R8咁,單以外觀嚟講一樣係低劣品

回覆 17# 的帖子

所以我都話V記QC係抵鬧,另外有業內人仕話畀我聽西瓜根約兩年前已冇續SIG約

VFC一些高(膠)智商設計都可歸類去縮手級別

講真小弟係有偏見,盡量唔受偏見影響的話,望佢交出個正正常常既功課出來

生鏽鐵,呀唔係,鋼件既意義係未必真係重要
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

引用:
原帖由 geese-f-howard 於 25-1-2019 17:23 發表
呢個我當然明白,好似Umarex啱啱發報果支S&W R8咁,單以外觀嚟講一樣係低劣品
左輪有退殼形狀冇太過走樣我已經裝香還神
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

回覆 23# 的帖子

我見佢hammer同轉輪之間個距離造大咗好多,似係WG常犯錯誤,另外因要裝co2,grip外型又係錯

其實v記係好野來!係輸左係隻甲,ar系列隻甲未如we咁好,有架餐的話we係可以追到馬記九成!

引用:
原帖由 hermansiu 於 26-1-2019 06:51 發表
其實v記係好野來!係輸左係隻甲,ar系列隻甲未如we咁好,有架餐的話we係可以追到馬記九成!
V 記好野
請問師兄講緊乜槍?好係邊度?

回覆 26# 的帖子

V記嘅5.56嘅ar系統係隻夾唔多夠喬氣,而識改we的話,vfc係無得比

V 記匣也不是什麽好東西,漏氣漏到無朋友,整死人!

引用:
原帖由 hermansiu 於 26-1-2019 06:51 發表
AR系列好似冇一個系統有得同馬記揮過,師兄是不是講手槍

29 12
發新話題