23 12
發新話題

[WE] EMG SAI BLU Compact Steel

EMG SAI BLU Compact Steel

馬記教狂熱信徒

枝槍D花痕都好多下.

又一支外觀嚴重錯誤嘅槍,浪費咗個版權

接受唔到brass色

又一支改版Glock. '三轟'可能會有. Thx for sharing.

其實我覺得D相都係普通鋁版黎,無乜鋼既質感
馬記教狂熱信徒

引用:
原帖由 walther 於 3-2-2019 11:20 發表
枝槍D花痕都好多下.
係囉,好心執下先影啦
馬記教狂熱信徒

引用:
原帖由 geese-f-howard 於 3-2-2019 11:29 發表
又一支外觀嚴重錯誤嘅槍,浪費咗個版權
"我們"永遠都係本住Hea做心態做野
馬記教狂熱信徒

引用:
原帖由 yukihiro2140 於 3-2-2019 15:42 發表

識咩吖 人地叫field tested
有無玩過csgo

引用:
原帖由 yukihiro2140 於 3-2-2019 15:42 發表

明明要出gen5系列都唔搞下個take down level位

引用:
原帖由 geese-f-howard 於 3-2-2019 11:29 發表
又一支外觀嚴重錯誤
師兄可否講下o羊地方觀嚴重錯誤...
事關小弟都買左支BLU想換鋼slide

「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 3-2-2019 17:57 發表

師兄可否講下o羊地方觀嚴重錯誤...
事關小弟都買左支BLU想換鋼slide
BLU COMPACT先出事...2SLOW兄係正常SIZE定COMPACT?

呢支超鐘意(偏愛COMPACT SIZE)...一知有得出已知錯位...因跟VVE G19BASE...但起碼叫有廠出左個款先

只係博佢出完有廠出個正確下身...上身就可移植去VFZ支G19度

回覆 12# 的帖子

多謝Kwind兄幫忙解釋,其實full size同compact size都仲有好多其他外觀上嘅錯誤,
例如dustcover至tactical rail嘅位置造厚咗好多,成個護弓造細咗,full size版slide serration亦有各種錯誤,市面上亦只有未開賣嘅RA鋼slide外觀最接近真嘅BLU,個frame就真係殘念

回覆 8# 的帖子

我們只係代工,身為監製嘅EMG先係最抵鬧

引用:
原帖由 geese-f-howard 於 3-2-2019 23:53 發表
多謝Kwind兄幫忙解釋,其實full size同compact size都仲有好多其他外觀上嘅錯誤,
例如dustcover至tactical rail嘅位置造厚咗好多,成個護弓造細咗,full size版slide serration亦有各種錯 ...
即係full size下身都錯?
另外full size g&p鋼slide有冇錯?
Thx

23 12
發新話題