32 123
發新話題

[others] 大家落場鐘意打乜位置?

大家落場鐘意打乜位置?

眼見流行打gbb開始落場再唔是互派完場多左人注重玩法,
唔知各位巴打落場偏向乜打法?
舉d例子方便選擇一下, 有其他意見可補充

1.衝鋒陷陣型:
基本上個人主義, 雞聲一響有理冇你達陣先算,一槍死再黎下場

2.慢攻後守型:
比較動作慢留守後方多, 實行敵不動我不動戰術,通常最後武士完場

3.團隊主義型:
未開戰前會圍爐傾戰略,有組織打法就算殺敵唔多都有貢獻唔拖後腿

4.rambo上身型:
對場地熟識,會濳行繞路殺敵方措手不及, 通常鐘意玩"兵高",挑戰性甚高打法

5.狙擊手型:
睇名就知, 暗殺、埋伏、隱藏、潛行, 忍耐力超群, 夏天都選擇做狙擊手先係一個專業狙擊手

6.歡樂輕鬆型:
已經看透唔執著輸贏同殺敵, 但求落場歡樂輕鬆渡日

個人新仔時2多, 之後慢慢轉變為3, 最尾玩過排已做6
遲下有機會再打game試下轉其它玩法先 各位師兄可以分享下

心路歷程

6>1>3>2>6
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

before 3 or  4
now 6, 吹水食飯多過action
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

當年打GAME自己都好茅,未吹雞已快速兜路剿到敵人的後方。

我見好多人都係起點圍爐型

玩了33年的心路歷程
1 > 3 > 2 > 6

我在不同場地及不同任務有不同打法,沒有特別固定,而且年紀大了體力不繼,上午跟下午都有所不同

個人很喜歡玩狙擊底線抽擊,但性格比較主動所以渣住狙都會推進...繼而被發現而戰死。

在下實際表現係打中近距離表現更佳...
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 tinyau1134 於 9-2-2019 00:43 發表
心路歷程

6>1>3>2>6
初玩做新仔通常好緊張下,玩耐左先識輕鬆冇難度衝出去

引用:
原帖由 2slow 於 9-2-2019 00:44 發表
before 3 or  4
now 6, 吹水食飯多過action
其實人大左吹水時間多過打驚,可惜之前散水左,唔是應對一路打打到冇氣跑個日

引用:
原帖由 laiwangkai 於 9-2-2019 04:02 發表
我見好多人都係起點圍爐型
可能一大班打開識既,都幾萄葡有固定戰友圍爐也好定拍往上

引用:
原帖由 hang2 於 9-2-2019 01:18 發表
當年打GAME自己都好茅,未吹雞已快速兜路剿到敵人的後方。
熟識場地都係實力一種,咁少事偷下雞冇所謂既

引用:
原帖由 olw0978 於 9-2-2019 10:36 發表
我在不同場地及不同任務有不同打法,沒有特別固定,而且年紀大了體力不繼,上午跟下午都有所不同
最重要保持個棵心,一隊波每個人位置都好重要,互相合作射過痛快

引用:
原帖由 Dave 於 9-2-2019 11:10 發表
個人很喜歡玩狙擊底線抽擊,但性格比較主動所以渣住狙都會推進...繼而被發現而戰死。

在下實際表現係打中近距離表現更佳...
其實都諗緊砌唔砌多份前節季節性扮下狙擊手,呢方面打法要跟專業玩開巴打學下野

32 123
發新話題