發新話題

[GHK] GHK AK邊枝最好?

呢粒嘢配埋個樹葉哭泣座,已經唔係有少許改善咁簡單。
引用:
原帖由 ballballmoon 於 13-2-2019 17:10 發表
原來係咁。。即係換左金色粒野佢。。試下先。。THANKS

[quote]原帖由 48191 於 2019-2-13 17:05 發表
條片咪我所講
究竟世界上還有神嗎?

我應該同你一樣喎!你嗰粒係乜膠?我用五十度應該冇咁啜喎。
引用:
原帖由 ballballmoon 於 13-2-2019 13:17 發表
風葉座,,

用fg buffer auto 會有咁既情況.

師兄你配置係點???

究竟世界上還有神嗎?

五十度應該冇咁啜???
膠硬軟?..關啜事??唔係好明..
我想抄抄你SETTING 算..想穩定D..
引用:
原帖由 48191 於 2019-2-13 17:31 發表
我應該同你一樣喎!你嗰粒係乜膠?我用五十度應該冇咁啜喎。

事實上真係估估吓,因為我冇見過你支槍。如果有機會試,應該會搵到原因。
你可以試試我的Setting ,跟住話番俾我知係咪好過而家你個Setting 。
引用:
原帖由 ballballmoon 於 13-2-2019 19:47 發表
五十度應該冇咁啜???
膠硬軟?..關啜事??唔係好明..
我想抄抄你SETTING 算..想穩定D..

究竟世界上還有神嗎?

我用tnt hopup set, 1開始感覺好似良好但係之後亂飛,淨係比原裝好少少. 連射上下上下.....直情想死.
求大師教學

TNT都搞成咁!? 台灣嗰邊吹得好勁㗎喎!
你試試留意番上面條Youtube Link,你可以搵個Po主問,佢哋大部分人都係大概咁Set。同佢哋打幾次發覺咁Set係準好多。
至於TNT,好似未聽過有咁得意嘅情況。
引用:
原帖由 416之神 於 13-2-2019 22:17 發表
我用tnt hopup set, 1開始感覺好似良好但係之後亂飛,淨係比原裝好少少. 連射上下上下.....直情想死.
求大師教學
究竟世界上還有神嗎?

係呀好唔穩定,我睇過佢地啲片係單發同用好重彈,都完全唔同.你咁改係咪可以可以好似啲m4咁準㗎?係我都試下先。楓葉套hopup?仲有無野要換?

GHK係要起碼用到0.3珠先穩定㗎喎!
原來嗰粒叫「老鼠屎」,楓力管、50度膠,夠喇!
引用:
原帖由 416之神 於 14-2-2019 00:47 發表
係呀好唔穩定,我睇過佢地啲片係單發同用好重彈,都完全唔同.你咁改係咪可以可以好似啲m4咁準㗎?係我都試下先。楓葉套hopup?仲有無野要換?
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 14-2-2019 07:19 發表
又不一定,我只係換楓葉管,60 度膠同鋼司牙,其他原裝,打 25 珠都好穩定呀。。。

回覆 99# 的帖子

請問係用原裝hopup座嗎?是不是用電槍的楓葉膠?謝謝。上網都揾唔到其他人教改,好慘。同埋成日jam彈。。。。

引用:
原帖由 416之神 於 14-2-2019 08:31 發表
請問係用原裝hopup座嗎?是不是用電槍的楓葉膠?謝謝。上網都揾唔到其他人教改,好慘。同埋成日jam彈。。。。
我是原裝的 hopup 座無改,膠應該是楓葉,魔膠或者是挑戰者三者其中之一,不好意思,時間太耐唔係好記得

AUTO 穩定嗎
引用:
原帖由 olw0978 於 2019-2-14 07:28 發表

又不一定,我只係換楓葉管,60 度膠同鋼司牙,其他原裝,打 25 珠都好穩定呀。。。

這團既人..好像內件有搞過野.見佢AUTO冇咩小便。。唔知點做到
引用:
原帖由 48191 於 2019-2-14 07:19 發表

引用:
原帖由 ballballmoon 於 14-2-2019 15:18 發表
AUTO 穩定嗎

未見任何異常,但我現在要趕 project 及應付 4 月考試,最快要到 5 月份才可再次落場出戰,期間也無法試槍及拍片。

唉,離上一次出戰,已有 3 個多星期無打過釘,手痕到不得了。。。

其實.....個老原哭泣座係好易爛....我打Full打爆咗,谷X氣換咗樹葉。事實上,我去台灣論壇睇過「炸藥」嘅介紹,打手極多,文章水份亦高,所以我平平哋用樹葉,但其實亦不錯。
我個人認為,GHK本身AK外觀一流,但內部構造本身並無不妥,但內件用料「不好」。今次討論,有人斷Hammer,而司牙粗打又頂唔到好耐,哭泣座又插爆。所以真係爛一樣換一樣算。但買枝槍番嚟落場,係要打到人,唔係自High,所以改哭泣座、內管同換膠去改善準繩度一直係我的原則。
引用:
原帖由 olw0978 於 14-2-2019 08:54 發表

我是原裝的 hopup 座無改,膠應該是楓葉,魔膠或者是挑戰者三者其中之一,不好意思,時間太耐唔係好記得
究竟世界上還有神嗎?

發新話題