發新話題

[KA] [突襲]SIG M17 Full Marking!

引用:
原帖由 vgrdragon1 於 19-7-2019 15:32 發表
有無人知火控編號是否流水號?
我的是19FV1684
一個什麼也不懂的老兵!!

引用:
原帖由 vgrdragon1 於 19-7-2019 15:32 發表
有無人知火控編號是否流水號?
應該係, 我最尾果兩個DIGIT 係82.

引用:
原帖由 JFCP 於 19-7-2019 15:48 發表
感覺支鎗blow back好扎實。
一貫VFC既扎實感, 唔錯! 期待鋼士拉

回覆 211# 的帖子 回覆 212# 的帖子

唔該兩位師兄。流水編號值得一讚。

引用:
原帖由 JFCP 於 19-7-2019 15:48 發表
感覺支鎗blow back好扎實。
可能係開發過程中SIG老細既吩咐:

反而想知如果我用Inforce APL, 有咩槍套啱用? thx

引用:
原帖由 vgrdragon1 於 19-7-2019 14:40 發表
手上的SIG 2018年產品目錄,其中一張圖,隱約見到係有SIG SAUER M17的刻印,同今次玩具槍相同。

https://i.ibb.co/BTXPFCf/686-C1-F9-C ...
只係漏了前方防滑紋側果串 MFR:6ZWB1 PN:13067008

真槍可以直上LEUP DP Pro
然後CRW有玩具版,唔知會唔會有師兄去試下
https://www.crw-airsoft.com/leup ... l-mount-11337-p.asp

引用:
原帖由 greycc 於 19-7-2019 17:56 發表
真槍可以直上LEUP DP Pro
然後CRW有玩具版,唔知會唔會有師兄去試下
https://www.crw-airsoft.com/leup ... l-mount-11337-p.asp
冇試既必要, 支槍根本冇mount
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 慕清流 於 19-7-2019 11:04 發表

J兄,小弟用220cw水磨沙紙狂省都只係減淺咗三四成白字左右,真係無佢符
我都省到平晒都仲有...應該再省落去係有機會冇晒D字...又怕手功唔好攪到個TRIGGER GUEARD好肉酸

最後咁樣整左佢就算...當污漕左算了

話說支野真係好打...有機會入多支落場粗用

而家用緊V記另一好評既HK45C落場...唯一缺點係彈匣入得20飛

兩支拎上手度過...長度相約...係GRIP長左少少同彈匣長D...但由20飛提升到28-30飛

上手感覺上仲輕過支HK45C添...彈匣大入氣又多彈又多...快扣唔腳軟...可清匣30飛LOCK SLIDE...正

引用:
原帖由 Kwind 於 19-7-2019 21:38 發表
話說支野真係好打...有機會入多支落場粗用

而家用緊V記另一好評既HK45C落場...唯一缺點係彈匣入得20飛

兩支拎上手度過...長度相約...係GRIP長左少少同彈匣長D...但由20飛提升到28-30飛

上手感覺上仲輕過支H ...
係呀, e支blow back 好輕快, 同順

下身d 膠好厚, 比人好穩陣既感覺, 但係厚得黎grip落舒服果下真係冇得彈

火控設計佢都有心機, 除左順, hammer 特登整到好出, 直接係下身尾左邊度望下有冇啤鈴, 就知道壓左hammer 未

引用:
原帖由 Dave 於 19-7-2019 15:29 發表

始終出左1, 2 日,可以睇定D 先,照道理OPTIC READY 槍唔會裝唔到OPTIC 西...( 希望... )
如果個設計係卡住前面個洞再後面上2 粒螺絲固定都有機會完成安裝,唔洗掂中間塊黑版。
觀望下先, 聽台灣果邊講都會有adapter

不過都好既, 而家諗番起當初幫FNX 裝紅點都交過學費, 滿心歡喜以為搵到岩既鏡, 岩既螺絲就打到, 點知一開槍飛機扯爆左

原來螺絲長左

引用:
原帖由 慕清流 於 19-7-2019 21:50 發表

佢D白字應該食咗入膠身裹面,夾硬磨實會傷身,暫事當睇唔到無計
岩岩試左天拿水洗唔走, 應該除左夾硬黎冇計啦

發新話題