發新話題

[KA] [突襲]SIG M17 Full Marking!

吾明V記自己吾做埋銷售?

引用:
原帖由 Ang123456 於 23-2-2019 23:21 發表
吾明V記自己吾做埋銷售?
$作怪

引用:
原帖由 no-name 於 2019-2-23 20:54 發表
今次 SIG 自己都力推,應該好過之前卦
如果一出就有災情 V 記應該...
貴兩舊有QC的話

我認了

引用:
原帖由 Ben_9413 於 24-2-2019 00:54 發表

貴兩舊有QC的話

我認了
好難講。。。

有冇得黎個亞洲版

引用:
原帖由 no-name 於 23-2-2019 20:54 發表
今次 SIG 自己都力推,應該好過之前卦
如果一出就有災情 V 記應該好大獲
今次就沖次頭水先!
我估都係,除非...
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

..Power Source: CO2 or Green Gas..
即係有兩種匣跟? Thx for sharing.

好方面睇:
SIG(名義上)的頭炮,冇人(包括某v. frustrating)夠膽再出事
壞方面睇:
我(地)擺明食硬你地,家陣射得出兩匣唔爆照出貨冇問題,賣得到下次我出支用紙糊既
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

引用:
原帖由 暈又暈 於 2019-2-24 14:19 發表
好方面睇:
SIG(名義上)的頭炮,冇人(包括某v. frustrating)夠膽再出事
壞方面睇:
我(地)擺明食硬你地,家陣射得出兩匣唔爆照出貨冇問題,賣得到下次我出支用紙糊既
SIG 開宗明義 airsoft 整出o黎作訓練工具

應該very frustrating o吾敢整到軍警 frustrating

引用:
原帖由 Ben_9413 於 24-2-2019 14:44 發表

SIG 開宗明義 airsoft 整出o黎作訓練工具

應該very frustrating o吾敢整到軍警 frustrating
訓練客戶服務處理投訴既工具。

引用:
原帖由 RCOOH 於 2019-2-24 15:02 發表

訓練客戶服務處理投訴既工具。
真實個案用9mm?

引用:
原帖由 JBL 於 26-2-2019 12:54 發表
授權sig m17 gas版,一千五左右,三月底到貨
哇...抵買呀...
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

咪一樣俾亞鉛Slide同管你......
引用:
原帖由 Dave 於 26-2-2019 13:16 發表

哇...抵買呀...
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 26-2-2019 13:30 發表
咪一樣俾亞鉛Slide同管你......
我覺得係曲
由1200左右一枝拉神手槍 去到1500
好快就2000一枝精美既亞鉛/鑄鋁slide手槍

發新話題