22 12
發新話題

金正恩離場(不喜勿入)

金正恩離場(不喜勿入)

金仔,你是我偶像。

請問你節錄自邊份報章?
引用:
原帖由 JBL 於 28-2-2019 16:30 發表
全世界矚目的第二次美朝峰會,結果以「失敗」告終。美國總統特朗普在記者會解釋,北韓要求美國解除所有制裁,而美國「不能這麼做」;同一時間,美國亦要求北韓在多個重要地點實現無核化,但可想而知,這一「毫無回報 ...
究竟世界上還有神嗎?

我要去平讓玩

唔怪之得
引用:
原帖由 JBL 於 28-2-2019 17:05 發表

時聞香港
究竟世界上還有神嗎?

時聞香港

引用:
原帖由 c6250 於 28-2-2019 16:39 發表
金仔,你是我偶像。
FXXK 袖而去,型左
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

呢期金仔最型
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

型過巴仔九十萬倍

引用:
原帖由 JBL 於 28-2-2019 17:10 發表

不喜勿入,唔通睇爛果咩
蘋果再爛都係一間響共產黨打壓下仲勉強生存到ge公司
時聞香港只係一個連homepage都冇Ge FB專頁
其實冇乜可比較

1 個讚好! TOP

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 zeta 於 28-2-2019 22:32 發表

蘋果再爛都係一間響共產黨打壓下仲勉強生存到ge公司
時聞香港只係一個連homepage都冇Ge FB專頁
其實冇乜可比較
講反共/ 反正苦媒體,蘋果真係要向100 毛取經,
人家做幾年,老闆袋幾個憶,1716 股價由開市2 日競價14.4 跌到今日得番 1 蚊多D...
重點係乜? 重點係吸完血...個媒體係無比人唱衰或倒台...而且繼續有得做...D 人好似若無其事咁繼續LIKE...
以商業來講真係成功到不得了。始終跌錢既係小眾...無跌錢繼續睇既係大眾,呢D 就叫體現民主
人家做到行出來係名星咁款,APPLE 做反中報紙做到比人掟豬雜...都算失敗。

利申:無買1716 亦叫朋友唔好買..仆硬...
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 JBL 於 28-2-2019 22:48 發表

銷量唔好就賴人打壓,真無出息!我都費事彩你
你要生安白造d我冇講過ge野我都冇辦法

1 個讚好! TOP

22 12
發新話題