22 12
發新話題

1:5000 Star Destroyer

引用:
原帖由 kornhill401 於 3-4-2019 11:53 發表
唉....!車,槍,女人,Hi Fi,照相機.都係單身男人的最大消費.
一結婚好多諗法就唔同,車唔使諗肯定係七人車。槍早就處理掉,今年連背囊都掉埋再冇wargame 物品。Hi Fi 打機用,最記得最後一埸game,同組隊幾年完全唔識的game友講,要結婚了唔再返嚟。照相機,鏡頭只用大光圈定焦,眼中只有老虎。

引用:
原帖由 reniless 於 8-4-2019 15:41 發表

一結婚好多諗法就唔同,車唔使諗肯定係七人車。槍早就處理掉,今年連背囊都掉埋再冇wargame 物品。Hi Fi 打機用,最記得最後一埸game,同組隊幾年完全唔識的game友講,要結婚了唔再返嚟。照相機,鏡頭只用 ...
佩服!佩服! 但見C Hing的post和回文.相信你都花了不少金錢在衣著上.

引用:
原帖由 kornhill401 於 11-4-2019 11:30 發表

佩服!佩服! 但見C Hing的post和回文.相信你都花了不少金錢在衣著上.
衣著唔使講,女為悅己者容。

引用:
原帖由 reniless 於 11-4-2019 15:27 發表

衣著唔使講,女為悅己者容。
咁耐先知妳原來係師姐

改改佢,萌為悅己者容,萌屬性冇分男女。
---
阿囡生得同我一個餅印髮質都一樣,我留返長頭都可以同阿囡一樣萌萌噠。

引用:
原帖由 reniless 於 8-4-2019 03:41 PM 發表

一結婚好多諗法就唔同,車唔使諗肯定係七人車。槍早就處理掉,今年連背囊都掉埋再冇wargame 物品。Hi Fi 打機用,最記得最後一埸game,同組隊幾年完全唔識的game友講,要結婚了唔再返嚟。照相機,鏡頭只用 ...
吓,我同師兄有點相反喎,未結婚,一部普通車,生咗仔,加部cheap cheap 二手七人車。但玩槍就隨時間,由99年後入某個槍會開始,越玩越癲,特別是玩具槍及各種裝備越買越多,之後幾年小朋友出世,直到2009年普通車換了入門二手半超跑,之後淡出玩具槍,大部份資源轉了去車那邊,越買越癲。其中一個原因是年紀開始大了,身體呀,眼呀開始差了,反應亦開始慢了,心想依家唔玩遲啲可能唔使玩啦。假如結婚是男人嗜好的墳墓,咁我真係會認真考慮下仲去唔去馬。同埋只對住老虎,冇自己空間,以我經驗,唔係咁易長久。

22 12
發新話題