發新話題

想買衝鋒槍

回覆 180# 的帖子

1. 你是否已清楚及了解那東西是hop up膠.

2. 你是否已清楚及了解名稱hop up對你的玩具氣槍所作出的用途.

3. 你是否淸楚及了解你手上的玩具氣槍應該在那是調教hop up的位置.

4. 你是否清楚及了解你的玩具氣槍是應該用手來扭動調教位置而方能令hop up膠產生下壓反應.

如你已清楚及了解以上而發覺你的玩具槍hop up組沒使hop up膠產生下壓反應,那你應尋求代理商的支援及協助.

附件

7-4-2019 09:21

7-4-2019 09:30

7-4-2019 09:37

引用:
原帖由 黑夜之神 於 7-4-2019 15:21 發表
https://imgur.com/gallery/RiaZa2h
正常?
應該唔正常,你睇....

引用:
原帖由 黑夜之神 於 7-4-2019 15:21 發表
https://imgur.com/gallery/RiaZa2h
正常?
睇落冇問題, 可以見到個下壓點

不過, 感覺好似側左一邊咁, 應該係你鏡頭影唔正

至於第2張, 唔需要咁樣影
我生得聰明得罪你咩!!!

依家得未?
引用:
原帖由 tf141 於 7-4-2019 15:30 發表

應該唔正常,你睇....

好,等佢再唔正常先拎去整,玩住先,間中跌一兩粒彈有佢啦
引用:
原帖由 ~~方~~ 於 7-4-2019 15:32 發表

睇落冇問題, 可以見到個下壓點

不過, 感覺好似側左一邊咁, 應該係你鏡頭影唔正

至於第2張, 唔需要咁樣影

引用:
原帖由 黑夜之神 於 7-4-2019 15:41 發表
好,等佢再唔正常先拎去整,玩住先,間中跌一兩粒彈有佢啦  
有下壓, 又冇double feed 既, 理論上唔會嘔彈

引用:
原帖由 0050100 於 6-4-2019 01:33 發表
謝師兄!我只懂丁點修改gbb技巧,亦有少許情況跟師兄類同
.我的V1反而主修正是因Inner Receiver的塑膠出廠已變型而出現夾bolt情況,
我只用熱水浸軟再反屈修正,已致bolt順暢至今.
其實仲有個別qc 問題

好似我果個檢查章只有德國果面, 冇左美國果面

另外就係, 朋友果支1.9j, 我果支1.3j 都係同一批貨既原裝力

不過支槍真係好耐玩, 初初以為個框好易爛特登買左set 做後備, 點知而家都未開

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 7-4-2019 15:52 發表

其實仲有個別qc 問題

好似我果個檢查章只有德國果面, 冇左美國果面

另外就係, 朋友果支1.9j, 我果支1.3j 都係同一批貨既原裝力

不過支槍真係好耐玩, 初初以為個框好易爛特登買左set 做後備, 點知而 ...
咁搞法,蠱惑的J,容乜易犯法都唔知架?

其實馬記支mp7如果換左紫膠,白飛機仲易唔易壞?成日心思思想買埋

壞不在飛機,在個亞鉛Frame。
引用:
原帖由 黑夜之神 於 13-4-2019 06:27 發表
其實馬記支mp7如果換左紫膠,白飛機仲易唔易壞?成日心思思想買埋
究竟世界上還有神嗎?

有得換?
引用:
原帖由 48191 於 13-4-2019 07:14 發表
壞不在飛機,在個亞鉛Frame。

基本上有,不過平均年半爆一次,你真係忍到?
引用:
原帖由 黑夜之神 於 13-4-2019 14:35 發表
有得換?
究竟世界上還有神嗎?

唉,算啦唔諗,等dor
引用:
原帖由 48191 於 13-4-2019 15:58 發表
基本上有,不過平均年半爆一次,你真係忍到?

吉打mp7後面粒金屬制岩岩到手,但係試拆後面果組野拆唔開,松一粒螺絲,是否我痴住左個彈弓所以有影響呢?或者有無師兄有爆炸圖睇睇?

發新話題