發新話題

想買衝鋒槍

準備入台板ksc mp7,師兄點睇呢枝?

我其實鍾意有接手棍板本多魚骨板個樣.....同埋ksc都大力,平d,所以想試下,細小小size我ok,同埋我上次收果支vfc俾人呃左係v1板
引用:
原帖由 48191 於 25-3-2019 17:36 發表
如果冇VFC MP7A1 V2,我會話非常好。
V1係垃圾,我曾經有,後來轉KWA,而家V2一出,V2跌眼鏡地竟然好過KWA。

Ksc難訂parts禁大鑊,再買返vfc v2定點好呢,我鍾意接合棍仔,其實v2有無?放心,大力我只係用黎打把

同埋賣俾我個師兄話換左新拍頭同埋新飛機彈弓,我其實唔知係乜

賣家話ksc無得教hop up,感姐係點呢?
引用:
原帖由 JBL 於 25-3-2019 20:42 發表

ksc 果支個hop-up膠一hi到槍油就會發漲,之後就出唔到彈要換膠,我以前有試過,放都放唔切,依家用v記v2,ok.....

好老實我個心成日想買馬記果枝,但係又話易壞難買parts,儲槍擺設開始終鍾意日本野

算啦,其實支支大槍都有唔同既問題,無完美,聽日買返黎玩下先,唔岩再賣出去當體驗下,最後再買馬記收藏,買野玩最緊要開心,哈哈

我唔知真實size,平時係明槍見到又唔覺得太細支 同埋玩過vfc 1/1係覺得大左小小,無所謂啦
引用:
原帖由 tf141 於 25-3-2019 23:42 發表
買嚟收藏揀枝錯scale既咁得意?

其實仲有咩衝鋒槍推介下?因為暫時得mp7感覺方便有得縮埋又唔算長身

想請教下,除左馬記,vfc之外有無邊個品牌係更高質素?例如有咩外國品牌?
引用:
原帖由 TheOrigina1 於 26-3-2019 02:42 發表
ump?
mp5?

Gbb好少款,電槍唔考慮了
引用:
原帖由 Dave 於 26-3-2019 10:36 發表

外國玩真槍多,玩具槍廠主力都是在中港台。

大體上都是marui , we, vfc , kj , ca, king arm , ksc , cyma , dboy , 金弓 etc .

大路的衝鋒槍都 UMP, MP7 , MP5 ,氣動的話V 記出哂。KSC 跟MARUI 出了BOYS ...

問左飛機彈弓周圍無貨,唉,都係唔入ksc,我上網睇其實ksc幾好
引用:
原帖由 tf141 於 26-3-2019 12:37 發表

好多

MP7
MP9
MP5
Kriss Vector
P90
UMP
M11A1
VZ61

GBB應該差唔多,電鎗我唔清楚

呢支咩力
引用:
原帖由 新手一隻 於 26-3-2019 18:20 發表
ASG CZ Scorpion EVO A3

電槍唔岩
引用:
原帖由 新手一隻 於 26-3-2019 18:20 發表
ASG CZ Scorpion EVO A3

不如感,如果買馬記mp7返黎要點改先可以正常打top gas呢?馬記唔會無parts換掛

發新話題