發新話題

[VFC] Umarex/ VFC MP5-SD3 GBB ( Gen.2 )

引用:
原帖由 七點六二 於 17-3-2019 22:31 發表
請問各師兄們怎樣安裝枝燈?枝燈又是什麼型號?謝謝你們!
呢款mount, 配Surefire 6p(?)電筒

附件

17-3-2019 22:49

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 jacko 於 17-3-2019 22:49 發表

Thank you so much!

引用:
原帖由 jacko 於 17-3-2019 22:49 發表

週圍都冇貨!

引用:
原帖由 七點六二 於 18-3-2019 15:15 發表

週圍都冇貨!
vintage 野,梗係難搵
塑膠戰隊

引用:
原帖由 七點六二 於 16-3-2019 03:40 發表

係呀...we 做工不及umarex...早知買VFC 枝MP5啦...
唔好講到咁大聲啊,一陣玩具士兵個肥佬會串人
(女金火得個擺字,我們射得出先至係一把BB彈槍)
——————————————————-
呢度講完呢度散,雖然係親耳聽返嚟

引用:
原帖由 520df10 於 18-3-2019 16:06 發表

唔好講到咁大聲啊,一陣玩具士兵個肥佬會串人
(女金火得個擺字,我們射得出先至係一把BB彈槍)
——————————————————-
呢度講完呢度散,雖然係親耳聽返嚟
我D槍真係得個擺字喎...咁死緊...

再來相片分享...搵唔到隻Mount 上去...無奈中

附件

18-3-2019 20:55

回覆 37# 的帖子

上年那枝MP5係VFC 第1代的?

另外,你的top rail mount係買邊個牌子? 唔覺槍街有賣

引用:
原帖由 alexmgjai 於 18-3-2019 23:26 發表
上年那枝MP5係VFC 第1代的?

另外,你的top rail mount係買邊個牌子? 唔覺槍街有賣
係WE, 所以如果VFC 出MP5 伸宿托gen 2 我一定買!
Top rail mount 係網店買,槍街係無貨...

引用:
原帖由 七點六二 於 18-3-2019 20:55 發表
再來相片分享...搵唔到隻Mount 上去...無奈中
其實we同vfc匣井個角度差得遠唔遠?

引用:
原帖由 jn_jona 於 19-3-2019 01:21 發表

所以我都唔明我們點樣羅數據,出初版樣辦灣到甘都仲可以過得量產呢一關,
我們的確係我們

引用:
原帖由 jn_jona 於 19-3-2019 01:21 發表

差好小...

引用:
原帖由 RCman 於 19-3-2019 08:31 發表

所以我都唔明我們點樣羅數據,出初版樣辦灣到甘都仲可以過得量產呢一關,
我們的確係我們
有可能專登?拎隻aeg匣攞數都唔會咁
係v就未出v2前 佢都有一定既優勢
但佢死都唔出修正版既鐵皮匣

我都諗緊v2了 但要過到佢停止擊發果個關口

引用:
原帖由 RCman 於 19-3-2019 08:31 發表

我們的確係我們
錯就錯到底, STYLE黎

引用:

我們的確係我們
即使「我們」錯——不比他們多——

發新話題