發新話題

[others] 氣動跳殻M107 2代

引用:
原帖由 JBL 於 16-3-2019 20:54 發表

但係幅圖右上角又印住new reiease喎,應該係改良版,除非唔係.....
睇返張圖, 該宣傳圖於2014年推出時已使用, 當年當時當然是NEW RELEASE

大家覺得收藏呢枝M107定係FPR全鋼槍好?

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 JBL 於 22-3-2019 19:59 發表

兩樣野黎唔同,無得比較,我有支FPR上下身全鋼TiKi Hi-Cap黑色,做工精美愛不擇手,佢仲貴過M107好多,M107係跳殼另外玩法,但M107買佢要撞手神,唔係把把都可打得順也,當然最好兩把都有.....
呢支真係要執先順.   我相信佢唔會有乜改良.

引用:
原帖由 JBL 於 15-3-2019 17:03 發表

崩利兔同波子兵團都有
滿額了.

中環都好似有

引用:
原帖由 kornhill401 於 25-3-2019 18:04 發表

滿額了.
估唔到咁多人訂喎

回52# 53#

謝謝兩位C Hing給予有關資訊.

引用:
原帖由 阿堅 於 25-3-2019 21:56 發表

估唔到咁多人訂喎
依家講到話最後一水 唔係真既都要等幾年先有下一水
緊係衝左先啦

但我仲等緊普通不跳殼gbb m107
Ares講話出 出左個prototype都6-7年了

引用:
原帖由 jn_jona 於 26-3-2019 14:25 發表

依家講到話最後一水 唔係真既都要等幾年先有下一水
緊係衝左先啦

但我仲等緊普通不跳殼gbb m107
Ares講話出 出左個prototype都6-7年了
Ares個支咁多年都無聲氣似乎都唔會出啦

引用:
原帖由 阿堅 於 26-3-2019 16:02 發表

Ares個支咁多年都無聲氣似乎都唔會出啦
唔期望佢會出了
如果有日出gbb 大概會係v記or vv記

引用:
原帖由 jn_jona 於 26-3-2019 16:08 發表

唔期望佢會出了
如果有日出gbb 大概會係v記or vv記
Vfc 好多年前出過

發新話題