26 12
發新話題

咁似曾相識既?

咁似曾相識既?

Eagle#100003.   &.  Rayrrr  是否同一人?肥槍人?

正確!

係唔係即係呢個?

係呀!
引用:
原帖由 tf141 於 20-3-2019 20:20 發表
係唔係即係呢個?

引用:
原帖由 loklok1219 於 20-3-2019 21:34 發表
係呀!
呢條友都幾運吉
講好價錢之後又覺得平咁多俾我太蝕,要加番我幾十蚊
幾十蚊我都冇所謂,但佢咁樣我擔心佢會臨場加價
話佢兩句又話番我轉頭,講好之後又反口果個又唔係我
到到交收當日又突然話枝鎗漏氣,叫佢平d我唔要氣缸自己買個新,又話唔好要自己整
叫我星期日交收,我唔得,同佢再約佢又話唔等錢洗,都係唔放
都唔知做乜膠

懂得分身術.

引用:
原帖由 tf141 於 20-3-2019 21:51 發表

呢條友都幾運吉
講好價錢之後又覺得平咁多俾我太蝕,要加番我幾十蚊
幾十蚊我都冇所謂,但佢咁樣我擔心佢會臨場加價
話佢兩句又話番我轉頭,講好之後又反口果個又唔係我
到到交收當日又突然話枝鎗漏氣,叫佢 ...
估計係以高d價錢讓左比第二個
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

果度好多分身人士啦
試過有人以user A 收左我d野
跟住以user B 又放返出去, 用返我張圖
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

係未黑黑,肥肥,年齡約50多,外型似在地盤工作果位?

引用:
原帖由 2slow 於 21-3-2019 12:18 發表
果度好多分身人士啦
琴日定前日
有枝g28 我都心思思
於是search下 見到係同一張圖 一槍4匣4500 變左1槍1匣4500

引用:
原帖由 2slow 於 21-3-2019 12:18 發表
果度好多分身人士啦
引用:
原帖由 jn_jona 於 21-3-2019 13:58 發表

琴日定前日
有枝g28 我都心思思
於是search下 見到係同一張圖 一槍4匣4500 變左1槍1匣4500
自由市場,低買高賣好正常
不過相都唔影過張又真係冇誠意d既

條肥佬之前係第二個二手区出哂名。

引用:
原帖由 tf141 於 21-3-2019 14:53 發表

自由市場,低買高賣好正常
不過相都唔影過張又真係冇誠意d既
如果佢唔係咁懶 我都可能會買
但咁冇誠意 我就比個藉口自己唔買

E 位 C hing 都好会撳價,講好1K,見面時会講 950先要 ~

引用:
原帖由 jn_jona 於 21-3-2019 13:58 發表

琴日定前日
有枝g28 我都心思思
從中可賺左幾隻匣... 有得諗喎

26 12
發新話題