26 12
發新話題

淘鏡問題

淘鏡問題

想問淘寶鏡有咩好介紹?mp7用,已經搵左幾間又平,睇過評語幾好,就係唔知配邊款鏡岩mp7用

淘佬鏡算把啦,要平又可靠不如落槍街買 Vector 好過。。。

因為見到淘佬同槍街copy係一樣......
引用:
原帖由 olw0978 於 8-4-2019 07:02 發表
淘佬鏡算把啦,要平又可靠不如落槍街買 Vector 好過。。。

引用:
原帖由 黑夜之神 於 8-4-2019 10:44 發表
因為見到淘佬同槍街copy係一樣......
寄到來壞左無仇報

引用:
原帖由 RCman 於 8-4-2019 11:15 發表

寄到來壞左無仇報
C Hing講得無錯, 樓主值得三思.

Vector鏡有d款都幾平,都係幾百蚊

呢個牌子一定係正板?我淘左個四變點裝飾下
引用:
原帖由 tf141 於 8-4-2019 14:54 發表
Vector鏡有d款都幾平,都係幾百蚊

問左有壞可換
引用:
原帖由 RCman 於 8-4-2019 11:15 發表

寄到來壞左無仇報

引用:
原帖由 黑夜之神 於 8-4-2019 17:14 發表
問左有壞可換  
呢類"東西" 落香港易,上祖國難......所以佢一定話有難包換..你寄到上去至算

引用:
原帖由 RCman 於 8-4-2019 17:20 發表

呢類"東西" 落香港易,上祖國難......所以佢一定話有難包換..你寄到上去至算
呢樣真 我好幾年之前買fma頭盔 佢比錯野我
寄返上去又煩又貴

引用:
原帖由 jn_jona 於 8-4-2019 17:29 發表

呢樣真 我好幾年之前買fma頭盔 佢比錯野我
寄返上去又煩又貴
特別係裝得上"鎗"上面得的裝飾品。
大多快遞都不會接單,因為呢東西在上面是"禁品",無公司會接你單寄上去。

唔緊要,我做開產品都經常會上去
引用:
原帖由 RCman 於 8-4-2019 17:20 發表

師兄睇啱邊幾款?或者心目中已諗緊邊幾款?

買左個叫4變點,佢話調效副度大,我主要打近
引用:
原帖由 leozilla 於 8-4-2019 20:32 發表
師兄睇啱邊幾款?或者心目中已諗緊邊幾款?

引用:
原帖由 黑夜之神 於 8-4-2019 17:14 發表
呢個牌子一定係正板?我淘左個四變點裝飾下  
唔係好明,即係點?
Vector呢個牌子一定係正品,如果唔係正品就即係唔係Vector囉

26 12
發新話題