26 12
發新話題

淘鏡問題

https://imgur.com/gallery/U2YL4kJ
買左呢個
引用:
原帖由 tf141 於 8-4-2019 22:58 發表

唔係好明,即係點?
Vector呢個牌子一定係正品,如果唔係正品就即係唔係Vector囉

What are you talking about?

附件

9-4-2019 05:51

如果壞左,千萬别自已帶過關去换,瞄鏡在大陸係當槍械零件,属違禁品,兩地法規有異吖。
http://www.bggd.com/bbs/home.php?mod=space&uid=8895

呢隻鏡就算係BSA出品都伏味濃郁。電池片經常接觸不良。
引用:
原帖由 黑夜之神 於 8-4-2019 23:44 發表
https://imgur.com/gallery/U2YL4kJ
買左呢個
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 11-4-2019 17:03 發表
呢隻鏡就算係BSA出品都伏味濃郁。電池片經常接觸不良。
原來係呢款鏡.....廣華街有也很平....不用淘吧.......
而且呢款鏡防震及歸零都有點保留......

附件

Screen Shot 2019-04-11 at 5.08.03 PM.png (287.46 KB)

11-4-2019 17:09

Screen Shot 2019-04-11 at 5.08.03 PM.png

真鏡計...VECTOR已經好平....好平民價

玩得GBB就唔好慳0個少少....一舊水支COPY鏡....應該一匣可以換一個....換換下仲貴過買VECTOR

除非純粹平平地玩款...唔介意支鏡有冇功能

收到,暫時由淺入深感玩,下次再買vector,想問槍街邊間買邊間抵?槍我依家一定去gun魔,先唔計價錢,態度好好
引用:
原帖由 Kwind 於 11-4-2019 17:36 發表
真鏡計...VECTOR已經好平....好平民價

玩得GBB就唔好慳0個少少....一舊水支COPY鏡....應該一匣可以換一個....換換下仲貴過買VECTOR

除非純粹平平地玩款...唔介意支鏡有冇功能

壞左掉左佢算,呢個平平地當裝飾都好
引用:
原帖由 schuetze 於 11-4-2019 16:59 發表
如果壞左,千萬别自已帶過關去换,瞄鏡在大陸係當槍械零件,属違禁品,兩地法規有異吖。

引用:
原帖由 黑夜之神 於 12-4-2019 02:48 發表
收到,暫時由淺入深感玩,下次再買vector,想問槍街邊間買邊間抵?槍我依家一定去gun魔,先唔計價錢,態度好好
Gun魔態度係唔錯,但除咗Marui同埋國狗好似唔多見有其他牌子既鎗賣,Marui既鎗暫時睇落似乎最平係佢
Vector聽聞代理係Shooter,抵唔抵我唔知

Shooter係唔係隔離果間?
引用:
原帖由 tf141 於 12-4-2019 02:59 發表

Gun魔態度係唔錯,但除咗Marui同埋國狗好似唔多見有其他牌子既鎗賣,Marui既鎗暫時睇落似乎最平係佢

黎緊hi cap dor都會去佢度買,真係抵既
引用:
原帖由 tf141 於 12-4-2019 02:59 發表

26 12
發新話題