發新話題

安仔偷食

想不到長吻∼帶來馬國明傷感∼∼

不過,認真,有乜要咁樣洗版?高鐵出軌就話姐,安心出軌關人鬼事?通街有人睇直播,玩呀?

引用:
原帖由 Dave 於 17-4-2019 11:04 發表

條片一早收到,5 周年先黎「銀呀」 ,夠賤
下?唔係咁賤嘛?

好在我唔買唔訂唔睇唔裝爛果。

引用:
原帖由 horenhim 於 17-4-2019 11:24 發表

有條錄音話D新會員多到癡左線! 可能咁亦代表大部份市民意願!
I mean中意食花生同望人PK!
咁就大劑。呢條橋work的話只會不斷有下次下下次,到時香港就變成Big Apple Is Watching You,果粉全天候監控勁過國安既呢。

爛果成日講既私隱安全呢?

引用:
原帖由 JBL 於 17-4-2019 11:40 發表

的士佬賣片好似話收咗百五萬,發喇....
寧教人打仔,莫教人分妻,睇住真或被炒車冇命享或者比人告到倒嘔呀。

得罪半桶水富貴教徒,隨時慘過得罪方丈呀。去過d明星教會做野啦,非常唔自在,氣氛好詭異,阿的哥,好聲呀。

引用:
原帖由 Arisaka 於 17-4-2019 12:09 發表

馬明真係咁慘?反而成件事最瀟灑果個係佢
第一佢又未結婚又冇同佢有仔女,大條道理換畫 搵新女
第二呢單野拎到唔少同情分 又多左機會拍戲

至於安心出軌關唔關人鬼事,你唔睇娛樂圈野姐,Sammi係天后級,大把人 ...
講笑唔得,講認真又唔得,媽呀好亂呀。

自己search下我第一句既來源先kill我啦唔該。馬國明萬能key當時咁紅,咁熟娛樂既冇乃油唔知架。

引用:
原帖由 horenhim 於 17-4-2019 12:14 發表

有個big brother叫你強制換新RFID身份證, big apple呢D碎料未驚過.....
德國換RFID身份證就連大X元都大讚先進,台灣換又得,80幾個國家護照或證件用緊又得,香港一用黃人全體出擊反對。

明既明既。

引用:
原帖由 Arisaka 於 17-4-2019 14:02 發表

賣比蘋果都可能犯左個人資料(私隱)條例
有個的士佬放條母乳偷拍都被人告不誠實使用電腦,
不過呢條萬能key冇左,今次都唔知搵咩告

或者好似陳生咁放起電腦收藏
可能用486章64節告,因為今次涉及未經事主同意賣私隱而得到報酬,不過要告生果難D,有61節當擋箭牌,但告一個人仔就睇下佢有冇好律師啦。

到時果150萬交罰款兼做安家費啦

引用:
原帖由 762HK417 於 18-4-2019 11:06 發表

非常唔自在?氣氛好詭異?願聞其詳.
__眼看人低,對於外人塊面黑過gun blue,各種公器私用,內部裝修同d人塊面一樣黑色,仲以為去左酒吧。

最嚇死人既係只要錢到,人渣敗類教會絕不過問。

引用:
原帖由 JBL 於 18-4-2019 22:27 發表

好似話佢有高人指點嘛.....
一旦去到公眾人士既層面,一切野都要PR,睇完成篇野其實都係長既改短,短既改長,大力改細力,細力改大力,即係lung up,唔多似教徒手筆。

發新話題