發新話題

[others] JK Army

引用:
原帖由 tf141 於 24-4-2019 02:13 發表

其實一講到服務態度呢一樣野,最主要都係離唔開禮貌呢兩個字
只要有禮貌,你以上講既呢d全都係次要;只要冇禮貌,你以上講既呢d全都係藉口
而要係鎗街搵間舖頭係稱得上有禮貌既...可以數到有幾間大家心知肚明啦 ...
咁真係,有禮貌既,想鬧都唔忍心鬧。

做得服務業既咁感情豐富做乜,開工唔該放低情緒,成間鋪頭有冷氣你嘆又唔使比人追call都黑口黑面,咁我地做前線既咪日日要殺人下火?

引用:
原帖由 b9296 於 25-4-2019 10:27 發表
https://m.facebook.com/story.php ... 2&id=1400244814

三月尾已last day
可惜, 佢的確係槍街數一數二好的店員

「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 25-4-2019 11:46 發表

可惜, 佢的確係槍街數一數二好的店員
我記得佢好似都做左好多年...突然唔做...唔通自己開鋪??定有其他鋪高薪挖角?

有次我指住話想要一件貨,個收銀話"老闆話唔賣架渦", 真係吹脹...

引用:
原帖由 fanchiuho 於 25-4-2019 21:01 發表
有次我指住話想要一件貨,個收銀話"老闆話唔賣架渦", 真係吹脹...
如果無標明係'非賣品',真係咁都得? 請問C Hing,係'JK'或是'明搶'呢?

引用:
原帖由 kornhill401 於 26-4-2019 10:56 發表

如果無標明係'非賣品',真係咁都得? 請問C Hing,係'JK'或是'明搶'呢?
師兄你好, 係"遮畸", 唔係"茗鏘". 重記得係已四處斷貨的一件金色comp頭離的. 當時仍有價錢牌在上面...

引用:
原帖由 fanchiuho 於 26-4-2019 11:20 發表

師兄你好, 係"遮畸", 唔係"茗鏘". 重記得係已四處斷貨的一件金色comp頭離的. 當時仍有價錢牌在上面...
可能因為係Display
我都試過一兩次話唔賣display 叫我等返貨
但有時又賣 真係唔知點分界

引用:
原帖由 fanchiuho 於 26-4-2019 11:20 發表

明白了,正如52# C Hing所說,無貨的話,果件只是Display only.
如果店員做多少少野,用白紙黑字標明,咁就大家都唔會引起不必要誤會了.

已四處斷貨的一件金色comp頭
ZEV?緊係唔賣得啦~

佢依家擺左支98k出黎黎做 display 個個位係隨手可拎 佢又唔貼野話 請勿觸碰個d野
見到咪拉下bolt睇下研究下 跟住瘦個個就話 唔好拉bolt 呢d常識黎
咁又比佢串一野
好心佢唔比人玩就放翻入櫃啦 或者貼d野叫人唔好玩啦 就係放支野起到好似根魔d display咁

引用:
原帖由 Fkyou0419 於 2-5-2019 12:03 發表
佢依家擺左支98k出黎黎做 display 個個位係隨手可拎 佢又唔貼野話 請勿觸碰個d野
見到咪拉下bolt睇下研究下 跟住瘦個個就話 唔好拉bolt 呢d常識黎
咁又比佢串一野
好心佢唔比人玩就放翻入櫃啦 或者貼d野叫人唔好 ...
第一日行槍街?
Signature over size

引用:
原帖由 Fkyou0419 於 2-5-2019 12:03 發表
咁又比佢串一野
事實上槍街來說真是常識來,一來拉BOLT 意味住會弄花,二來操作代表有射出的可能,安全考慮。
反過來說根摩才是異類,客人隨便拉BOLT 隨便指隨便扣雞,對某些人來說是自由,對在下來說是牙煙。
對齋玩不買的客來說當然是爽YY,但對在下這些齋買不試的客來說,很少入根摩買野,因為擔心入盒貨不是處。
另外有沒有貼牌都好,拿上手把玩最低限度問一下,不是法規,是禮儀。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
咁又比佢串一野
佢唔叫你即刻買左佢已經要還神。

引用:
咁又比佢串一野
我認為呢樣的確係你多手....

No offence,咁Chok野又係麻甩佬本能級既反應黎既
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

發新話題