發新話題

JBL MS402 床頭播歌的骰好聲

今天如換電視,務必要有 eARC 功能才是 future proof.

引用:
原帖由 loveless 於 23-5-2022 20:10 發表
你就好啦, 我下星期連茶餐廳都入唔到嗚
此行行程複雜,打算入境多個國家,但要看實際簽證情況,而且整個行程費用都是由老虎公司埋單,所以很多細節都不能說不能分享。
唯一肯定的是回程是土耳其飛返香港,到時會同老虎去洗土耳其浴。當今「世界四大浴種」已體驗過芬蘭浴、日本浴,土耳其浴,剩下的是俄羅斯浴。

附件

27-5-2022 21:25

博斯普魯斯海峽大橋

土耳其簽證已拿到,回程機票亦準備好,中途站的簽證算是小問題。
---
6月,不一樣的赤月,是SS血拼月。

五章【094】叫人隱隱作痛啊……   

「趁早挑吧……」

「暴走開始了……」

「月亮很紅……已經没有時間了……」

---
慣例沙特回來後再開箱。

附件

8-6-2022 11:53

一貫作風我cheap過你好多
教堂最新果D全部大大個logo芝麻街教英文甘, mirfield v1 係最後克制少少既設計...

附件

8-6-2022 12:26

隔離D成年人又嘈到拆天了, 我鼠過黎不努力消費一陣先.
見到呢舊膠笑左出黎

附件

8-6-2022 12:52

網購都幾有娛樂性,有時心急早下單,有時膽粗粗挑戰最低價。
有對Derbys鞋款挺喜歡但折扣低了點不是心中價位。

Fury 本來係呢幾年我唯一會著既休閒鞋款, 到疫情年代我開始連返工都係佢, 搞到成櫃都係, 連要正經都係漆皮Fury. 個人鍾意有踭的鞋, 雖然佢塊碳纖扒梯會跣死.
不過月前有次大雨, 行行下對kevlar fury成件後踭居然甩Q左, 撞鬼對上一次甩鞋底, 已經係上世紀Prada 硬膠底.
一對出事, 就全部都有問號了. DIY救亡梗係得, 但真係冇打算買部真空壓機去玩. 於是又開始睇返車線既休閒款,  最懶人包依然係 CP, 一把年紀唔通仲麥昆巴撚世家. 不過CP依家造功比我想像中差, Margom鞋底亦即係每月要燒成支reshoevn8r去抹Q佢. 呢D鼓勵消費版 Stan Smith 最乞人憎係鞋碼, 頂佢間間都係自由發揮既, 唔去門店買第一次瘋狂試碼, 網購真係冇運行.
今年我都開始闊袍大袖, 著條褲都闊過人o地婚紗指日可待..

附件

8-6-2022 14:13

拜拜啦 Fury

我對ggbd都穿底半甩打柴,買鞋都係有拉線的好。
---
近日擦鞋減壓,好多鞋唔開盒都唔記得有買過,還有在家弟結婚時所穿的靴沒找到,只穿過一次就唔記得放哪了。
---
我今年短褲露毛的多,COMMON PROJECTS買過兩對板鞋,試穿一下就直接拿回公司送人。

引用:
原帖由 reniless 於 8-6-2022 13:29 發表
網購都幾有娛樂性,有時心急早下單,有時膽粗粗挑戰最低價。
有對Derbys鞋款挺喜歡但折扣低了點不是心中價位。
我就遲早會食呢對, 都係Derby o者
莫要笑我依家至白色, 今年買左N條白錶帶

附件

8-6-2022 14:45

8-6-2022 14:45

你牛 ,你不講武德

左手伸一伸,貴過我全身

淘寶賣家話係A貨高仿o架

引用:
原帖由 reniless 於 8-6-2022 14:34 發表

近日擦鞋減壓,好多鞋唔開盒都唔記得有買過,還有在家弟結婚時所穿的靴沒找到,只穿過一次就唔記得放哪了。
反而有D鞋我肯定買過但唔知塞左去邊, 好似呢對甘

附件

8-6-2022 16:01

學生時代著過人生唯一一對Reebok籃球鞋就係甩底收場(反而著Nike, Adidas就從未發生過),後來有時行街都會發現路上有甩左o既Fury鞋底,由此可知並非個別事件而且o甘多年都無改進過
引用:
原帖由 loveless 於 8-6-2022 14:13 發表
Fury 本來係呢幾年我唯一會著既休閒鞋款, 到疫情年代我開始連返工都係佢, 搞到成櫃都係, 連要正經都係漆皮Fury. 個人鍾意有踭的鞋, 雖然佢塊碳纖扒梯會跣死.
不過月前有次大雨, 行行下對kevlar fury成件後 ...

愛要包容  感動到佢會溶Q左去回報你

重塑經典 極簡黑白魅力
全黑或全白的波鞋一向是大家的首選,除了看起來簡單舒適外,還經典易襯,可以平日著出街或著返工。而各大品牌每年都會推出一系列的黑白鞋款,但不是每款黑白鞋都可以順利製造熱話。不過Reebok與高級時裝品牌Maison Margiela聯乘打造的全新Classic Leather Memory Of黑白鞋款,以及Nike與COMME des GARÇONS重新推出的全黑Eagle鞋款的,卻討論度超高!
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/ente ... 0321_00862_001.html
---
咪話我有好嘢收埋唔推介,Maison Margiela X Reebok 依款係平底鞋絕對唔會甩踭。

附件

8-6-2022 18:17

發新話題