發新話題

JBL MS402 床頭播歌的骰好聲

琴日行過Marni, 店員全部萫住白色大脚怪2.0好可愛, 造福社會既員工福利/強逼制服

引用:
原帖由 reniless 於 31-10-2023 12:11 發表
依家响深圳食飯一坐低就會發覺周環都係香港人。
靠中國, 食中國, 用中國, 賺中國, 再大大聲X中國.
香港人最誠實

3 個讚好! TOP

引用:
原帖由 reniless 於 31-10-2023 16:27 發表

依個問題我在黑暴前,黑暴後,通關前,通關後都思考過。
我個陣都會上網睇下其他人睇法,但睇下睇下都係睇下時裝好過。
依家就上綱睇下深圳邊間牛肉火抵食,邊個地方冷門可以去行下。
---
我早已躺平放棄思考 ...
聽歌好
唔好理音質
呢期大熱要同情紅番
唔再興至睬佢都傻

https://www.youtube.com/watch?v=eAEmjW9J3_o

附件

31-10-2023 17:58

引用:
原帖由 reniless 於 31-10-2023 21:45 發表

要摷返套黃石岀嚟睇先得。
兩位由出道到現在 每次鏡頸前都係驚心動魄甘動態美既黑馬女仕, 呢兩位拍乜狗屎垃圾我都會睇
所以仲未睇1883

附件

1-11-2023 15:32

做乜忽然有告解大會

手機都做到既野我實在唔想再揹機揹鏡

引用:
原帖由 051039 於 22-2-2024 14:28 發表

有3310邊個想用大哥大
當年好興有o靚跟住出入挽住佢部鍍金鑲鑽石大哥大果D大佬大

你花在姣更加夠買樓(s)

馬友友上次響香港都冇黎個大探戈

喜好唔同, 99%我聽OST. 一長途loop得最多係
后翼棄兵組曲>Tron Legacy 組曲>少林足球 Track 13 Under the tree 淨琴>Star Trek Beyond Track 18>Mad Max Fury Road 組曲

Carlos Rafael Rivera最近䥼OST係Griselda
有太太太多玩野古董, 例如拉丁 Call Me. Debbie Harry依家應該有80歲了, 唔知佢點睇
https://youtu.be/uanvh5VQAvc?si=rRlqsIDZSVjYHMKo

附件

15-3-2024 17:32

親 你超不環保 女神都讚好

附件

11-4-2024 00:23

發新話題