104 1234567
發新話題

JBL MS402 床頭播歌的骰好聲

4日長假期梗係出遊啦

正因為無咩感覺,所以小週末就去旅行

引用:
原帖由 olw0978 於 29-1-2024 16:18 發表
唔係化,深圳由東(大雁頂)到西(馬鞍山),超過 100km 啊,真的去搭 11 路?
行山又冇話要一次過行哂o既
不過由關口搭車去兩邊是旦一個起點都要個幾兩個鐘
其實香港麥衛都係100

引用:
原帖由 reniless 於 16-2-2024 12:08 發表
窮人打機恩物?效能直逼旗艦機

想打機打得好,硬件不能馬虎,偏偏電競手機定價偏高。小米旗下POCO X6 Pro在維持高階Spec的情況下,卻把入場門檻大幅,可謂窮人打機神器。採用6.67吋CrystalRes Flow AMOLED屏幕, ...
終於回歸正題

引用:
原帖由 reniless 於 16-2-2024 13:16 發表
我都等左好耐,報紙日日响小紅書偷圖,我跟住貼都唔知會唔會舐嘢。
而家啲報紙佬拎網上野落嚟就算

引用:
原帖由 reniless 於 20-2-2024 08:28 發表
Canon 6D Mark II 停產,DSLR 時代即將落幕?

單反相機正逐漸退出市場。在日本,有零售商將 Canon EOS 6D Mark II 標示為已停產。即使此全片幅相機以低價格見稱,有不俗的受歡迎程度,但在無反相機洪流之下,亦逃 ...

相機鏡頭眨值還眨值,唔理新出機能幾勁都好舊o既隨時用到十幾廿年

引用:
原帖由 loveless 於 22-2-2024 13:41 發表
手機都做到既野我實在唔想再揹機揹鏡
有3310邊個想用大哥大

引用:
原帖由 loveless 於 22-2-2024 18:33 發表

當年好興有o靚跟住出入挽住佢部鍍金鑲鑽石大哥大果D大佬大
著西裝打軚,o羅大哥電話有咩用呀,下?

引用:
原帖由 reniless 於 16-2-2024 13:16 發表
我都等左好耐,報紙日日响小紅書偷圖,我跟住貼都唔知會唔會舐嘢。
反而facebook多左類似o既廣告
https://fb.watch/qxtruiWLoI/

引用:
原帖由 reniless 於 15-3-2024 16:38 發表

10號線亦可以直達福田口岸,地鐵站開通後多左人識去深業上城玩。
其實計硬件、計商圈,深業上城係強過萬象天地,只係最初個勢頭弱受了冷待。
的確中午好多上面寫字樓o既人落食飯嚟
係離地鐵站有啲遠唔太多巴士到,行完商場行下公園係幾方便
亦可能因為交通唔算好好,loft仲有大量吉位未租

引用:
原帖由 reniless 於 15-3-2024 17:01 發表

快手上市個年,老虎有閒錢,我同老虎講無事做咪學下o的師奶仔咁買下股票玩。。。
之後年尾,老虎話輸左一架車錢一直唔敢同我講,咁我話:輸左咩車,ben 屎定寶馬?
老虎:……
咁係電瓶車定貨櫃車

引用:
原帖由 olw0978 於 16-3-2024 07:20 發表

也許是。。。Ferrari 或者雙R

Btw, 前年年底在上城見到一架黑色雙R SUV, 真係不淪不類

呢個時候我才知道雙R 有出 SUV, 但見到個樣都想死
好似啲Q車咁唧短左高左咁

ag Cotsubu MK2 評測:迷你耳機點戴都好聽

日本耳機品牌 ag 推出的藍牙耳機一直都有不俗的性價比,將於 3 月 22 日推出的新作 ag Cotsubu MK2,售價只是 HK$558,價錢依然相當大眾化,而其聲音表現都可以在今次評測中了解。
https://www.dcfever.com/news/readnews.php?id=37139

內文冇封面圖,差評

引用:
原帖由 olw0978 於 18-3-2024 17:13 發表
Btw, 話說深圳登良呢粒子彈頭經常被雷劈
太尖啦,好似平安金融咁咪幾好

104 1234567
發新話題