發新話題

JBL MS402 床頭播歌的骰好聲

個別(女)同事知我有洗鞋服務

引用:
原帖由 reniless 於 15-6-2022 22:00 發表
今日網上見到對白色厚底板鞋很靚,靚在日後變色發黃都唔覺違和。
上網望一望, 呢對又皮幾野, 你淨係對腳已撐起意大利一半GDP

其實想將o的皮䪒換晒波鞋底. 走難都行快D..

唔制, Cole Haan D皮同膠冇分別

眼見youtube大把洗鞋擦鞋既都紅到飛起, 又尊貴到就黎連個毛刷都要係北海道西伯利亞混種野生紫貂毛, 至夠資格去擦鞋底3年前踩左果pat屎. 好多洗鞋明星型到要用內科手術止血鉗去夾綿花波波去洗泥, 哇台型100分, 我甘膚淺, 形象UP! 就梗係照抄.

上:巴基斯坦製手術止血鉗
下:德國製手術止血鉗
實戰使用: 隨左台型, 冇L分別
專業結論: 我又唔係醫生, 梗係叫人買德國啦.

附件

17-6-2022 14:28

我用祝君早安塞入鞋... 你甘講老虎好快會問我點解D衛生巾唔見晒...

哇我邊有錢買50件皮褸呀

中東冇人權又唔民主自由, 我地不屑去!!!
埃及只有喪屍同駱駝, 有乜好去!!

巨石永遠媾到永遠比佢年輕一半有多的女主角/配角/大細茄.
所以要比囝囝睇Lost City. 欣賞下芳齡50+7 的Sandra姨姨為女生出返口氣.

仲響沙地?

七一流亡在外, 不愛港愛國呀你~

政治不正確地講, 冇晒懶理修養及衛生的人, 印度同埃及都會好很美麗
原來Madonna 姨姨唔聲唔聲自已出左個2022 Remix
https://www.youtube.com/watch?v=Igasxs601DM

Only when I'm dancing can I feel this free
At night I lock the doors, where no one else can see

附件

20-7-2022 12:41

Madonna 姨姨個人衛生教學

引用:
原帖由 reniless 於 21-7-2022 09:47 發表

事實上大logo款係好受歡迎,鞋又好T又好都係淘寶大熱賣。
---
人在新興購物天堂中
回港後帶對囝囡去敵視你樂園玩
終於流放完了? 人間已千年
我有對同款黑Prada,鞋面鞋舌全黑睇唔到o個死人logo, 鞋底全黑又係睇唔到o個死人logo. 越南真係唔識撈.
另一對Prada Runway扮地盤佬鞋又係o甘,黑黑黑乜logo都睇唔到.
我肯著既Lanvin 都係冇大logo, 搞到同事問過我點解著 Vans

今日係厚底鬆糕, 我要高過葉國華.
其實果時維修完同事對連續柒年大熱厚底麥昆, 折開見到内面又銅釘又拉線, 以掠水鞋黎講非常之有良心. Sarah Burton 比佢升仙老細識撈百倍.
不過千嬌百媚踢對麥昆就可愛, 我踢就只會好似件大叔偷左人地囡囡對鞋甘, 都係棄權無緣唔好諗.

附件

21-7-2022 12:02

遲D連個頭像都要買埋TB至出得黍黎行~

附件

22-7-2022 11:14

@TB@巴撚世家@扒打

發新話題