發新話題

JBL MS402 床頭播歌的骰好聲

歌詞太多字, 睇都嫌費事之 葉德嫻姨姨

遠遠近近裡 城市高高低低間
沿路斷斷折折那有終站

跌跌碰碰裡 投進聲聲色色間
誰伴你看長夜變藍

你我似醉了 無法清清楚楚講
同屬你你我我愛的感受

世界太闊了 由你出生當天起
童稚已每年漸遠離

Q: 使用 "貴價爸爸" 構成完整句子
A: 綁架貴價爸爸似乎是門好生意

引用:
原帖由 051039 於 21-8-2023 14:26 發表

癲ly姐比較出名o既歌:
你留我在此,我願和你食
歡迎乘搭 LOVE 1222 班機
綁好你的安全帶 我哋即將起飛
一加一就等於阿儀
二加二就等於阿4
但係阿儀唔係你既阿4
因為阿儀係你既小 baby

要唔要圖啊?

甘似當年隻水道橋既?
我只係記得佢

附件

23-8-2023 15:20

依家呢隻Archax大細差唔多, 輕左但航速差不多, 提力差不多, 傾斜度差不多, 甘機械內部理應先進好多. 不然當年人地水道橋用油渣, 依家用電, 即係EV值錢好多

1係意外
2係意外

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 reniless 於 1-10-2023 14:26 發表
幅畫好有深度,一套西套分別掛在上下不同樓層,畫中寓意令我沉思。
深乜鬼度
經濟衰退+冇錢乾洗+冷氣電費貴+街坊要交換衫穿
係寫實派啊

回力&飛躍都試過, 不能說我不愛國~
回力養住一大班設計帥, 李寧設計部果邉望住會問究竟佢地洗唔洗返工

李寧盈利應該唔及百麗, 百麗又應該唔及安踏
百麗N年前全盛期有Nike 響手時, 李寧加埋安踏都應該唔夠佢打, 雖然百麗揾真銀9成來自女仕鞋~
我唔會買CAT, 但劈價時會買Initial

剛好今日就踭住對Initial 扮 Vans, 不過係馬毛+猄皮邉

引用:
原帖由 reniless 於 5-10-2023 17:01 發表

一切從這張照片開始。。。
當年我在羅湖地鐵站地下某間偽文青懷舊店買35蚊一對。。。
我想買公雞鐵杯,但個著住件白恤衫又扣少幾粒鈕偽女文青話係非賣品,之後就無再去幫襯。
白恤衫又扣少幾粒鈕偽女文青話自己係非賣品o甘有趣?

引用:
原帖由 reniless 於 6-10-2023 16:26 發表

正牌女文青著恤衫扣鈕係扣到上頸,我一睇個不扣鈕的女孩就知係假貨,係偽女文青。
都係Revy好, 春夏秋冬著衫都永遠冇衫鈕

我要錢. 快樂可以企開D

收錢後擺上小紅書賣小朋友~

引用:
原帖由 reniless 於 18-10-2023 16:11 發表

台個妖女好有耶利亞感覺。

曾經有件至真至索既 Amber Heard 楝響我地面前, 到冇晒影至後悔莫及, 塵世間最痛苦莫過於此.
如果個天可以俾我喜歡貼什麼就貼什麼, 我會不斷教人教囡教仔貼佢圖,
如果係都要加個貼圖上限, 我希望係一萬張。

附件

19-10-2023 17:38

小編話張相唔夠鬆郁矇都係唔好出街, 人地係為你著想

附件

24-10-2023 12:54

發新話題