發新話題

影裙底真的無聊,但大家覺得特別加條影片裙底罪,又是否矯枉過正?

引用:
原帖由 channet 於 1-5-2019 16:21 發表

航拍機既係另一個關於私隱問題,同影裙底係兩碼子既事不應混為一談

題外話航拍機一般由上空影地下,如果係城市上邊影,最小影幾十萬人,係唔係要幾十萬人同意? 咁如果立法航拍機係犯法,咁相機影人都係唔係犯 ...
日本就搞到保險公司出埋痴漢保險幫意外中招既男士洗冤,一條龍包打官司,如果航拍機影到人都當係,咁就真係飛機冤罪,真係惡法。

引用:
原帖由 channet 於 1-5-2019 16:21 發表

航拍機既係另一個關於私隱問題,同影裙底係兩碼子既事不應混為一談

題外話航拍機一般由上空影地下,如果係城市上邊影,最小影幾十萬人,係唔係要幾十萬人同意? 咁如果立法航拍機係犯法,咁相機影人都係唔係犯 ...
人造衛星影到人都未犯法  應該唔驚掛

引用:
原帖由 PSIR2 於 1-5-2019 16:09 發表

會不會他們未掂過女人?講真,有掂過女人的都唔應該有如此的好奇,而且正常見到的只是一條底衭。
條友有老婆仔女! 都明白掂得老虎多年係有啲悶! 好想掂啲比自己細二至三十年班所謂自己覺得係"妹妺仔"中女! 但人到中年色心起走去撳鐘仔! 一入到去只㧹10分鐘, 姐姐一路食住香口膠彎腰趴住手撳張枱, 企係佢後面打個快震! 咁就係人生下半場開始...冇新意冇驚喜

如果香口膠痴住,作為開場都夠驚了
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

其實有好多記者影相時都影到女星走光! 唔通下下都要當時人報警出律師信, 又唔通警察見到報紙有張女性走光相就開file捉人咩? 再激進一點男女平等, 男仕走光相又洗唔洗拉人先? 左膠思維極度恐怖!

引用:
原帖由 Arisaka 於 2-5-2019 17:15 發表
而家又未有窺淫罪, 不誠實使用電腦又唔岩用

如果起私人地方偷拍,可以告到咩罪
只可以講,喺公眾地方,或者讓公眾可見的地方咁做現時係違法。

刺激D掛……我估

作為女孩子....我一直都有疑問...

點解唔小心突左條Bra帶,就會叫走光,但係三點式泳衣又無問題呢?係款色問題?
因為內衣褲同三點式泳衣都係遮住身體咁上下既地方咋嘛...?

仲有就係,影裙底唔會話開閃光燈架嘛XD 咁咪黑蚊蚊囉XDDD 影唔到野架喎...
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

影相光源行先,依句說話已經冇乜人會講,依家0的攝影工具iso勁到無倫,華為手機都可以影極光,裙底春光算得咩難度。

引用:
原帖由 阿芝 於 16-5-2019 10:59 發表

點解唔小心突左條Bra帶,就會叫走光,但係三點式泳衣又無問題呢?係款色問題?

仲有就係,影裙底唔會話開 ...
何止呢樣,仲有果D偷女人胸圍,底褲,和日本人(草)埋用過的女人底褲.
只可說句老話..呢個世界,乜野古怪人都有.

引用:
原帖由 阿芝 於 16-5-2019 10:59 發表

仲有就係,影裙底唔會話開 ...
海灘泳衣,大大方方任人睇 vs 在不願意下比人偷拍, 兩者性質不同吧

我諗偷拍者多數係基於怔服感, 好奇心 (或有病) 等等原因而作出偷拍行為
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

男性短褲褲浪底 被偷影 應一視同仁
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

引用:
原帖由 reniless 於 16-5-2019 11:22 發表
影相光源行先,依句說話已經冇乜人會講,依家0的攝影工具iso勁到無倫,華為手機都可以影極光,裙底春光算得咩難度。
以前日本手機,包括我用過既LG G3改、HTC蝴蝶2改,見過既Panasonic P02E,影相一係熄唔到聲一係爆紅光,我試過比Panasonic機偷拍,對面一篤個紅光我隔住十幾米都反應得切。

以前中學時,有個男同學常常去元朗千色廣場的電梯底流連,目的是為看落電梯的女性裙底...
有時真的不太知道他們想甚麼...但這些人確實存在。然而那同學除了偷看裙底之外,整個人是十分正常,而且數理是全級最TOP 的...
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

發新話題