發新話題

[認真] 唔L係啩⋯⋯

美國考慮得相當長遠,將大陸現有每個優勢逐一打擊,扶起大陸用左30年,而家用10至20年-步-步拖慢壓低。

歸根究低係自己公然亮劍在先,驚醒美國要出手消滅敵對勢力

引用:
原帖由 JBL 於 21-5-2019 21:49 發表
可惜計劃注定失敗.....
究竟世界上還有神嗎?

究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 RCOOH 於 21-5-2019 21:18 發表

因為我職業需要,冇左綠人真係幾大鑊,除非新既鴻蒙OS可以用模擬既方式用番綠人程式,否則對我黎講真係collected skin。如果用新os既係中價後備機,fine,但主力機冇綠人真係大都頭埋。

頭先先落過福仁同鴨記 ...
我係科技盲,最近既晶片話題真係睇完都係唔知係乜。但係我對華為真係非常有信心,相信華為會越做越好。
老虎有個同學0係華為工作,有次家庭聚會見it人用mate 9 ,嗰陣時係第一次接觸華為產品,試過手癮後覺得mate 9 唔會比爛果差。當時話想即刻出一部mate 9玩,不過it人就建意
我等mate 10先,結果真係mate 10登場改變左好多人對國產手機印象。
爛果4初出時話會改變世界改變生活,我真係睇唔到爛果對我有咩改變,反而覺得越用爛果產品越令我煩躁。講返華為,華為5G加物聯網係咩,我當然唔識,但我深信5G運行後,深圳會係真真正正智能城市,華為會真正改變世界改變我生活。

環球網
引用:
原帖由 JBL 於 21-5-2019 22:11 發表
超.....笑L死,咁都好post,多舊魚,(我講我自已咋,咪對號入座呀!)
美國人只用iPhone?華為Mate 10在本周熱鬧登場,其實環球網科技記者日前在美國採訪時,發現國產華為的智能手機確實蔓延到美國人的生活中。

ht ...
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 JBL 於 21-5-2019 22:27 發表

R兄E家係大灣區生活...?
仲未收樓,快就10月,反正就係年底,都時會貼下相(位置在未來深圳智谷,望住國字號ceec)。

引用:
原帖由 JBL 於 21-5-2019 22:37 發表

到時入伙請影D靚相比小弟開下眼界.....
一定會

真係唔知,有機會要試玩一下。

發新話題