27 12
發新話題

KJW Shadow 2有冇師兄入手?想知表現如何?

引用:
原帖由 horenhim 於 24-6-2019 18:20 發表

咁1000$把玩下射下冇問題
比賽始終不夠hi cap glock打
重到好似真槍一樣, 有好有壞,
好就像真, 壞就根本沒有發揮其重量的地方(減少後座力, 氣槍減唔減都係少)
莫財又冇地方,仲要過海關大人果關,要簡來買啦
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

引用:
原帖由 暈又暈 於 24-6-2019 21:51 發表

莫財又冇地方,仲要過海關大人果關,要簡來買啦
吾跟隊友常言,走私最佳時機莫過於打釘日,名正言順帶槍袋出門,在打釘日交收,只要槍袋放得入,還用得著闖關乎?

師兄出來打多 d 釘啦。。。

小弟已經入手,而且係 APLUS full-marking 全真刻字版,外型超靚。
本來想去朗哥度換 TNT 果套 SP-01 用 106mm 精密內管連 hop 膠,但 Shadow 2 的內管同膠,竟然同 SP-01 完全唔同數!裝唔到!

引用:
原帖由 olw0978 於 24-6-2019 22:26 發表

吾跟隊友常言,走私最佳時機莫過於打釘日,名正言順帶槍袋出門,在打釘日交收,只要槍袋放得入,還用得著闖關乎?

師兄出來打多 d 釘啦。。。
Sh...
Remember
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

引用:
原帖由 bennytsang16 於 24-6-2019 23:39 發表
小弟已經入手,而且係 APLUS full-marking 全真刻字版,外型超靚。
本來想去朗哥度換 TNT 果套 SP-01 用 106mm 精密內管連 hop 膠,但 Shadow 2 的內管同膠,竟然同 SP-01 完全唔同數!裝唔到!

29826 ...
Hop改左用馬記數

引用:
原帖由 bennytsang16 於 24-6-2019 11:39 PM 發表

29826 ...
聽聞好似話換翻馬記管膠spec

引用:
原帖由 khkenny2 於 25-6-2019 14:54 發表

聽聞好似話換翻馬記管膠spec
咁又真係值得投資喎 ... P09 好好用係準確度唔夠 Marui 黎,如果用返 Marui 系統就可以入手。

引用:
原帖由 bennytsang16 於 24-6-2019 23:39 發表

29826 ...
可以講下 APLUS 版幾錢同埋刻字上有無乜野大分別呢?
小弟眼殘,好似唔多見到個分別。

可睇返bennytsang16圖片作解釋
槍身左邊MADE IN CZECH REPUBLIC
槍身右邊全部

引用:
原帖由 mkmonkey 於 25-6-2019 15:58 發表

可以講下 APLUS 版幾錢同埋刻字上有無乜野大分別呢?
小弟眼殘,好似唔多見到個分別。
多三四行marking 左frame 左右, chamber
如看不見, 咁買普通版可以省下百零港幣
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 horenhim 於 26-6-2019 10:03 發表

多三四行marking 左frame 左右, chamber
係我就0願食少餐,marking錢未慳.

引用:
原帖由 horenhim 於 26-6-2019 10:03 發表

你唔講真係唔多覺 ...
唔介意比多 d 錢買個好少少 marking,不過買唔到都無所謂。
格下價就可以入手。

27 12
發新話題