發新話題

[VFC] 迷版m16

引用:
原帖由 dickyan28 於 3-6-2019 16:45 發表

樓上師兄們提及的....是它嗎?
Yup,之前出t65果間

真心唔錯

同場加映另外兩支鍛

引用:
原帖由 gainax 於 14-6-2019 23:10 發表

連底板有刻字算比足心思 不如真是出埋603啦
But 師兄支t65都係鍛? 話時話流行潮派仲有廠咁考究出舊派玩具實在難得,好彩唔是602同car15毒性劇烈之物未來唔知有冇機會
支T65都係同廠,
八到下支MAYBE係733

引用:
原帖由 Jagdtiger1944 於 21-6-2019 06:27 發表

咁都唔係CNC??  壓出來的字字邊會受壓谷到凸起冇得扼人..及每隻字深淺不一 ,  你睇下井勝出$3千尾果枝D壓字 , 再講成個身車到起曬界...幾多刀都睇到,  點走仿真路線賣$7-8千 , 當你個CNC身$3千 , 之後余數果$5千 ...
(SORRY 重POST DELETE)

引用:
原帖由 Jagdtiger1944 於 21-6-2019 06:27 發表

咁都唔係CNC??  壓出來的字字邊會受壓谷到凸起冇得扼人..及每隻字深淺不一 ,  你睇下井勝出$3千尾果枝D壓字 , 再講成個身車到起曬界...幾多刀都睇到,  點走仿真路線賣$7-8千 , 當你個CNC身$3千 , 之後余數果$5千 ...
  馬仔COLT M16 真係太公整,我都有疑惑,

但colt's firearms division果幾行就真係壓
貴唔貴就真係見人見智,
買支玩具姐,
PS:井勝 Grade B($3XXX)果支個身崩既,睇見都唔開胃

引用:
原帖由 gainax 於 21-6-2019 17:44 發表

打砂真係可以完全將字旁凸起擠壓出黎毛邊省走,
我以前拎過幾次#記身做噴砂都叫師傅係字上面輕手d
結果輕手都省左一半凸面再省落去係可以平面

呢支如果全部都係壓字既話,應該打乾淨砂盡去哂刀痕跡先壓,
雖 ...
認同~師兄所言甚是

井勝 Grade B一開始$4400,之後$3xxx
但係唔好意思真係接受唔到崩左既下身
仲要比張所謂嘅優惠咭你,
(有機會嘅話)(可以優惠價買返個下身)
明知有問題既部件,都要夾硬組裝出貨

引用:
原帖由 gainax 於 23-6-2019 17:51 發表
[quote]原帖由 520df10 於 23-6-2019 16:01 發表
井勝 Grade B一開始$4400,之後$3xxx
但係唔好意思真係接受唔到崩左既下身
仲要比張所謂

##好似轉左話事 ...
我八到好似就唔係咁講
好似係諗住用埋倉嗰啲零部件存貨
割完禾青就走佬

引用:
原帖由 gainax 於 23-6-2019 19:24 發表

好似12年版已有B仔(行貨到11年),當年試過買支除左個身差d其他同普通版分別不大, 而家仲未賣完? 14年仲有出A版,照睇11年後都係存貨分AB?
年頭Q記先有支M4 CQB $2XXX比我買左
分左屍,當零件用

發新話題