發新話題

[Marui] Marui FNX45有片睇

有得買...來自某綱店...

附件

13-6-2019 18:32

引用:
原帖由 七點六二 於 13-6-2019 18:32 發表
有得買...來自某綱店...
考慮緊,已經有'cybergun黑色果支,買多支沙色好唔好?
如果個鏡可以用在cyber果支玩具槍就好.

引用:
原帖由 kornhill401 於 14-6-2019 13:09 發表

考慮緊,已經有'cybergun黑色果支,買多支沙色好唔好?
買啦買啦...

今日都見到有人買左,正唔正?

引用:
原帖由 kornhill401 於 14-6-2019 13:09 發表

睇你有幾鍾意個鎗款囉

引用:
原帖由 七點六二 於 14-6-2019 13:27 發表

買啦買啦...
唔使轉接板直接坐鏡?

引用:

印像中我以前果支fnx 可以直上doctor 數既紅點

不過唔好睇, 因為fnx 個飛機座係凸字形, 同埋有個好重要問題, 螺絲一定要岩長度, 大長會直接扭爆隻飛機
我生得聰明得罪你咩!!!

出 已有同款 ....
應該出 FN 509 Tac 版  好過啦  

引用:
原帖由 RCOOH 於 14-6-2019 23:35 發表

唔使轉接板直接坐鏡?
應該同M&P9L 一樣直接扭上SLIDE。

PS. 等黑色
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 14-6-2019 23:51 發表

不過唔好睇, 因為fnx 個飛機座係凸字形, 同埋有個好重要問題, 螺絲一定要岩長度, 大長會直接扭爆隻飛機
咁馬記都一樣,9L直情比埋兩口螺絲你,有哂圖話比你聽用錯會壞鎗。

引用:
原帖由 killermike 於 15-6-2019 05:24 發表
出 已有同款 ....
應該出 FN 509 Tac 版  好過啦  
Marui眼中冇同款,自己冇出過,其他牌子特別係海外既唔放在眼內

市面上有無邊支 osprey 滅聲啱用?

引用:
原帖由 kzno 於 18-6-2019 09:24 發表
市面上有無邊支 osprey 滅聲啱用?
玩具osprey 有出晒16MM+ ,14MM+ ,14MM-轉接頭...理論上一定0岩用

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 14-6-2019 23:51 發表

謝謝C Hing分享有關知識.

買左支他媽X45啦,一支膠鎗可以重到咁係野真係未試過,而且唔算貴,賣緊報警電話有找。

發新話題