發新話題

[認真] 請教C Hing們,佢地是否'速龍'隊呢?

請教C Hing們,佢地是否'速龍'隊呢?

最近有示威人士說,速龍'隊當值時,制服上無階級編號顯示.
下圖果D警察,佢地都有階級編號顯示,咁..佢地又是否'速龍'隊呢?

謝謝!

引用:
原帖由 kornhill401 於 20-6-2019 13:25 發表
最近有示威人士說,速龍'隊當值時,制服上無階級編號顯示.
下圖果D警察,佢地都有階級編號顯示,咁..佢地又是否'速龍'隊呢?
謝謝!
究竟世界上還有神嗎?

回2#

謝謝C Hing給予有關知識.

日前政棍抽水,食相難睇
慘得過無知婦孺受落,話香港人質素下降不是講假既
如果我係處長,係會上會否教精班7姑碌識睇號碼再攪我班伙記?我唔會啦

點解經過幾之事件,時間又過咁耐,仲未有人識分析去譴責第一班動手攪事的畜生?
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

對,強烈譴責一班助紂為虐的建制畜生同個搞「送中條例」的畜生政府。
交稅俾個倒錢落「明日大愚」嘅臘鴨政府。
可惜吖,變咗跛腳鴨。
引用:
原帖由 暈又暈 於 21-6-2019 13:41 發表
日前政棍抽水,食相難睇
如果我係處長,係會上會否教精班7姑碌識睇號碼再攪我班伙記?我唔會啦

點解經過幾之事件,時間又過咁耐,仲未有人識分析去譴責第一班動 ...
究竟世界上還有神嗎?

係咪著緊CP?
今晚打老虎

回覆 7# 的帖子

係,果套never高行都有賣,件青蛙衣無袋無魔術貼

個個係右邊近博頭都有編號架喎   嗰日特登搣咗 ?

究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 暈又暈 於 21-6-2019 13:41 發表
日前政棍抽水,食相難睇

點解經過幾之事件,時間又過咁耐,仲未有人識分析去譴責第一班動 ...
其身不正,才怕人搞
馬記教狂熱信徒

發新話題