發新話題

[others] Marushin M10 photos 分享

引用:
原帖由 七點六二 於 21-7-2019 10:12 發表
馬記新出左輪...
當日在'明搶'見到呢支同標準版,考慮二選其一.
最後都係為了果粒金色'馬仔',買左黑色標準6吋版.
同埋呢支可以玩埋speedloader,動作, 但不可以立即扳機射BB彈,
而且是一定要用番佢'馬記'的speedloader.

引用:
原帖由 七點六二 於 21-7-2019 15:36 發表
好平...幾張紅色就有...
仲平過'老虎網'.

引用:
原帖由 七點六二 於 23-7-2019 18:40 發表

用speed loader 就爭小小位先入到,不能快速上彈,只能慢慢入,所以用speed loader 只能盼望有多舊野玩下就算,要真正快只有“國際”才可以!不過舊speed loader 勝在夠平,所以值得推介!
樓主C Hing,試下買過另一speed loader,10-A型號的,效果會好好多.

引用:
原帖由 七點六二 於 24-7-2019 11:15 發表

請問師兄可否提供相片或 LINK ?
都係同一牌子HKS,只是型號不同.
當年我都係在'X工房'買的.
而且還可用在'田中'Colt Detective的.38 special左輪模型CAP槍上.

引用:
原帖由 七點六二 於 24-7-2019 15:47 發表

所以都唔知邊個岩用......
再睇番樓主的子彈圖片,有D似'marui'的子彈咁?
有可能10-A款speedloader會夾唔實子彈的底部.

引用:
原帖由 七點六二 於 24-7-2019 15:26 發表

我試用國際就係咁效果...
我都試過用'國際'呢款speedloader
夾在我的marhshin M10一代的彈殼,
效果good fit.

引用:
原帖由 七點六二 於 5-8-2019 18:14 發表

是否這枝?
正是! 因有支金色的,想有支銀色的,成雙成對.

引用:
原帖由 七點六二 於 6-8-2019 11:32 發表

咁你做唔做預訂呀?
謝謝C Hing的好意. 自從多年前曾經多次訂購失敗後.
我都無再作任何訂購,就隨緣吧!

引用:
原帖由 七點六二 於 8-8-2019 21:41 發表

呢個?
正是! 'X工房'返貨了.

引用:
原帖由 七點六二 於 9-8-2019 00:01 發表

Yes, 訂了兩個...
有無買定兩個pouch和槍套呢?

引用:
原帖由 七點六二 於 9-8-2019 12:04 發表

未呀...都唔知邊到有得買!
18樓,'X高行',可能會有.

回105#

請問C Hing, 是否可以完全夾實彈殼的底部呢?

回107#

我之前'馬老二'手拉彈弓版Python,的子彈,不能用呢個HKS 10a speed loader.
'馬老仙'的子彈可以用到HKS 10a的話,是個好消息了.

引用:
原帖由 七點六二 於 25-8-2019 12:50 發表

“?工”賣緊仲有貨!
謝謝給予有關資訊.

引用:
原帖由 七點六二 於 26-8-2019 11:51 發表

洗乜客氣啦...快D買返黎玩啦!
我都想.但最近的天氣,唔係33度,就落雨.
再加上近來果D..不能預計的交通阻塞問道....

發新話題