34 123
發新話題

[others] 有沒師兄買做 army 出

有沒師兄買做 army 出

我見價錢 1080 同各方便都好似好好有沒師兄買左

Question:
有沒師兄買做 army 出 WHAT???

剩係知原廠用0.25g bb同12kg恐龍。 1.25-1.3j 左右

條管未去到盡

引用:
原帖由 Ang123456 於 3-8-2019 20:12 發表
Question:
有沒師兄買做 army 出 WHAT???
JW3 Combat Master highcapa

我無, 但睇過, 唔差,

有幾個位好過EMG
1. 匣底用返電影用的鋁底. 有MARKING
2. grip 質感比EMG 好十倍, 比較似辣出來
3. 下身,GRIP SAFETY位 做啱咗, EMG 係錯.
4. 外管顏色唔錯, finishing都好,

比起EMG, 差咗呢D
1.SLIDE 全啞色.
2. 無STI 刻字,
3. 兩邊safety 做錯咗.
3. Grip Safety有防滑橫紋, JW版本唔係.

比我會揀Army, 橫惦兩支都係唔完美, 我揀支平, 再改下佢
我先當你唔介意個匣, 唔洗換銀匣. (因為兩邊牌子都係送黑匣, 電影見D匣反光, 相信係用銀匣.)
EMG 如果要換,  下身, GRIP, 匣底 係必換,SLIDE 的反光位都做得好粗糙.. 見到係篤眼篤鼻
Army, 如果要換, 換兩邊 Safety, Grip Safety, SLIDE 可自己係適當位置上返噴光油就得

我買左∼
老老竇竇以尼個價位黎講可以接受啦(又或者是我接受程度高
外觀黎講樓上既ching都講得7788, 甘我黎補充下
1. 真鐵後西上面有STI既marking, 尼支冇而且仲好鬆要搵D野攝一攝佢先得
2. 真鐵slide頂的TTI marking係刻上去,尼支就係白色laser
3. 外管有treading但唔係11mm正,我買果陣問店員話大約12mm,想玩suppressor或tracer就要諗諗計
4. 外管我個人認為好似比真鐵反光少少,但都ok靚仔既(都係果句可能係我接受程度高姐
5. Trigger貌似有個六角螺絲比你教over travel(但係我未玩到尼到,唔知係裝飾定真係有用了

引用:
原帖由 IsaraTheAngel 於 4-8-2019 00:34 發表
我買左∼
老老竇竇以尼個價位黎講可以接受啦(又或者是我接受程度高
外黎講觀樓上既ching都講得7788, 甘我黎補充下
1. 真鐵後西上面有STI既marking, 尼支冇而且仲好鬆要搵D野攝一攝佢先得
2. 真鐵slide頂的TTI ma ...
期待師兄的開箱文

請問樓主邊度冇得睇/買?
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

回覆 9# 的帖子

有三條1個個網

引用:
原帖由 giotto804 於 5-8-2019 22:19 發表
有三條1個個網
頭先睇已經無貨了
網上現學現賣,有錯請指正

引用:
原帖由 ner 於 6-8-2019 01:41 發表

頭先睇已經無貨了
珍某同鳳某都有

引用:
原帖由 Opica 於 6-8-2019 14:32 發表

珍某同鳳某都有
CHing可唔可以再清楚少少!Thanks

Army jw3 tti