發新話題

BELL TII GLOCK 34 和 MARUI KSG 應該使用什麼氣罐?

BELL TII GLOCK 34 和 MARUI KSG 應該使用什麼氣罐?

本人是新手,想請問BELL TII GLOCK 34 和 MARUI KSG 應該使用什麼氣罐入氣?是否沒有分類的?

如可同用一款,請問那一款品牌性價比最好 (氣罐以存放久而不洩氣為目標時話)?

謝謝!

買玩具槍的同時,問問店員,佢會有一個正確答案卦?

因為係外地買,言語溝通問題,不太明白。所以係度想問一問。

明白新手永遠都係問十次比人寸九次。可能有好多人一出道就是高手百曉生。

引用:
原帖由 sataneinstein 於 18-8-2019 17:27 發表
因為係外地買,言語溝通問題,不太明白。所以係度想問一問。

明白新手永遠都係問十次比人寸九次。可能有好多人一出道就是高手百曉生。
當年我就係相信在某論壇的一位C Hing話,某'日本'牌子的玩具槍可入勁氣尼玩.
點知唔夠三彈....E加支玩具槍上左神位了.

引用:
原帖由 sataneinstein 於 18-8-2019 07:47 發表
本人是新手,想請問BELL TII GLOCK 34 和 MARUI KSG 應該使用什麼氣罐入氣?是否沒有分類的?

如可同用一款,請問那一款品牌性價比最好 (氣罐以存放久而不洩氣為目標時話)?

謝謝!
Marui 都係用返134a氣穩陣
BELL 可用Top gas/green gas之類吧
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 19-8-2019 15:51 發表

Marui 都係用返134a氣穩陣
BELL 可用Top gas/green gas之類吧
我果支係'馬老池'P99,007用果支.問過哂槍街,無得整.

引用:
原帖由 kornhill401 於 21-8-2019 18:09 發表

我果支係'馬老池'P99,007用果支.問過哂槍街,無得整.
冷門野預左難搵零件...
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 22-8-2019 11:43 發表

冷門野預左難搵零件...
仲有支KSC的TMP,一共兩支放神位.

引用:
原帖由 kornhill401 於 22-8-2019 14:05 發表

KSC 既反而好多地方都有喎, 1/F, 彩虹8 都有零件, 再唔係可台灣訂

引用:
原帖由 2slow 於 22-8-2019 16:51 發表

KSC 既反而好多地方都有喎, 1/F, 彩虹8 都有零件, 再唔係可台灣訂
係wor!問下1/F都好.謝謝C Hing給予有關資訊.

引用:
原帖由 kornhill401 於 22-8-2019 14:05 發表

壞咩?睇下我有無零件
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:

不過我估多數死拍頭
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 jacko 於 23-8-2019 10:56 發表

壞咩?睇下我有無零件
謝謝J大的好意. 如有必需,定必PM求助.

發新話題