16 12
發新話題

[VFC] Sr25 ecc 定G28

Sr25 ecc 定G28

性能和做工處理上那一技較佳?

G28 問題在於你要搵到佢支SCOPE, 價錢可以買到半支槍.....
另外.. 有個案係成個upper receiver爆開咗, 是個別問題還是質量問題, 都未有定論.

G28我都聽講過技真scope要幾萬銀而且香港買不到
睇泥sr25 ecc較好
二來輕d

引用:
原帖由 cky0311 於 13-12-2019 13:17 發表
G28我都聽講過技真scope要幾萬銀而且香港買不到
睇泥sr25 ecc較好
二來輕d
有台灣? 日本? 出咗支copy 但都要二千中至三千.   唔係常見有貨.

真果支更加唔洗諗, 有錢都未必買到.

回覆 4# 的帖子

Sr25質量會否較佳
起碼唔會爛件?

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 2019-12-13 12:01 發表
G28 問題在於你要搵到佢支SCOPE, 價錢可以買到半支槍.....
另外.. 有個案係成個upper receiver爆開咗, 是個別問題還是質量問題, 都未有定論.
上槍身爆開... 是否如下?

Wa咁豆腐既
睇手冷d人話打唔夠五百發爆bolt爆身

除了上身,幾日前爛埋 charging handle latch...

Charging handle 條 pin 完好無缺。

引用:
原帖由 keroppi 於 13-12-2019 13:46 發表

https://lh3.googleusercontent.co ... 8hSPqiIT78hT_igsHjx ...
好奇一問,係邊一版既416?
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 2020-1-24 21:26 發表

好奇一問,係邊一版既416?
VFC 417 班加西 v1...

引用:
原帖由 keroppi 於 24-1-2020 23:18 發表

VFC 417 班加西 v1...
原來係417....

會唔會同前節重有關, 定係d 料真係太屎
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 keroppi 於 13-12-2019 13:46 發表

https://lh3.googleusercontent.co ... 8hSPqiIT78hT_igsHjx ...
WOW!咁都得? 不如用番鋁合金做槍身,是否會好過呢?

回覆 13# 的帖子

萬一係設計問題嘅話
轉咗材料都唔會好返
只會令件零件捱耐少少
最後都係會⋯⋯
IPSC AA Shooter
WA Magna R-Type lover

啲釾鉛鋁合金係好似爛!

16 12
發新話題