發新話題

老番凸字版光纖TA31即將發售

樓主,可否PM小弟,何處落訂呢?

引用:
原帖由 慕清流 於 30-12-2019 15:27 發表

QRF
謝謝樓主給予回覆.

回5#

多年前有突字版,是連埋隻RMR鏡.但條光纖是無功能的.
利申:小弟有呢隻鏡.

引用:
原帖由 慕清流 於 7-1-2020 20:11 發表
今日試過樣本,紅^同鏡面又光又清,同真野相差無幾,唔係講笑,質素前所未見咁高,至於頂唔頂到GBB就未知,未訂既朋友有好消息,巷仔間PX舖以搶先返咗貨,賣緊$690咋
走雞tim! 昨日行過,通常經過呢間鋪頭,聞到D煙味;我都加快腳步走.

引用:
原帖由 七點六二 於 8-1-2020 15:52 發表

今日行過仲有貨...
謝謝C Hing給予有關資訊.

引用:
原帖由 慕清流 於 7-1-2020 20:11 發表
今日試過樣本,紅^同鏡面又光又清,同真野相差無幾,唔係講笑,質素前所未見咁高,至於頂唔頂到GBB就未知,未訂既朋友有好消息,巷仔間PX舖以搶先返咗貨,賣緊$690咋
昨日行去睇睇;個價錢同QXF,一樣了.

引用:
原帖由 JFCP 於 10-1-2020 13:53 發表
唔識分真假, 唔識分Marking, 但咁$$$又清又有盒又有KillFlash又話頂到GBB. 比錢買啦!!
價錢一樣,唔想聞果D二手煙味的話, 俾錢'QXF '阿'朗哥 '賺好過.

今日在阿'九雄 '度,都見有呢隻鏡放出尼.價錢同'QXF '一樣.

引用:
原帖由 jn_jona 於 12-1-2020 01:12 發表
依家有冇qr code版?
請教C Hing, QR code版是什麼樣子呢?

引用:
原帖由 七點六二 於 11-3-2020 19:49 發表

今天入手了...
C Hing,可否出帖文和圖片,介紹下內容呢?謝謝!

回68#

只要夠清,和用得著.無marking都無所謂了.

引用:
原帖由 chob 於 2-5-2020 19:34 發表
剛係巷仔買咗紙盒版,淨鏡無kill flash。想問年頭買咗左第一批既ching,鏡入面有無行細白字?
見台灣網介紹有批係有白字的∼
呢間店舖都算係無良bor,連kill flash都扣起埋.
我唔知我隻鏡係第幾批, 但我鏡入面並無細白字.
只有黑色數目字和黑色橫;直線.
請問C Hing,果D白字,係顯示D乜意思呢?

引用:
原帖由 chob 於 4-5-2020 14:28 發表
我係睇到以下介紹:
LINK
謝謝C Hing給予小弟有關'白字 '的link.使我對此鏡多些知識.
我一再觀察我的鏡,無發現呢D白字.

發新話題