發新話題

[others] [AAC]GBB! Ruger MKIV 變種

回覆 29# 的帖子

3D PRINT唔駛太錢

引用:
原帖由 kornhill401 於 14-1-2020 13:34 發表

C Hing呢支真係'獨一無二 '又幾靚仔下.
3D PRINT唔駛太多錢

引用:
原帖由 Ben_9413 於 14-1-2020 22:00 發表

Tacticool

但無blowback嘛
我鍾意靜雞雞啪人

引用:
原帖由 ~繪~ 於 15-1-2020 01:54 發表

3D PRINT唔駛太多錢
唔怪得槍街都未見過啦, 支持DIY.

香港邊度有得買?

據知船貨未到!
話說某天在某店偶遇某事情都幾有趣!
有位師兄問店職員(小弟不知此君是職員?還是腦細?!)
問: 請問AAP01幾時有貨?
答: 我都想知呀, 你問架船啦! 你今日已經係第X個問我, 日日都好多人問, 問到我真係發火嬲架啦! 人地XGC係飛機貨, 得幾把先到..........
問: 明白既, 明白既................(好面懵咁離開)
該師兄離店后, 職員A同職員B就一連串XYZ.........傾計!

新手一問; 是這枝嗎?
https://airsoft.tiger111hk.com/p ... ssassin-GBB-Pistol-(Black)/product_info.html

之前太古坊返左一批,吾洗6舊水一陣就比人掃晒。

!

日月木倉有唔少wo,手已入。

14mm反牙,整個火帽玩下野先。

煲底有個螺絲空窿,可以加料,本來想加個電筒既破窗錐,加條魚骨當拉柄先。

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 RCOOH 於 2020-5-22 11:16 發表
14mm反牙,整個火帽玩下野先。

煲底有個螺絲空窿,可以加料,本來想加個電筒既破窗錐,加條魚骨當拉柄先。
正o阿o畏

引用:
原帖由 Ben_9413 於 23-5-2020 09:34 發表

正o阿o畏
出事出事,螺絲要注意長度,否則會頂實個selector。

馬記匣、V記匣、WE匣都無修直打,AW匣仲爽,反而Q貓F之前有賣既長匣會頂飛機。

引用:
原帖由 RCOOH 於 2020-5-23 10:48 發表

出事出事,螺絲要注意長度,否則會頂實個selector。

馬記匣、V記匣、WE匣都無修直打,AW匣仲爽,反而Q貓F之前有賣既長匣會頂飛機。
太長的煩惱

grip d紋實在太肉酸 笠個slip on grip上去即刻靚仔番

引用:
原帖由 mg36 於 24-5-2020 02:50 發表
grip d紋實在太肉酸 笠個slip on grip上去即刻靚仔番

呢個真係各有各喜好了,我超討厭finger groove。

不過當日日月木倉得番條西骨賣,鷹熊棟樓停左電做唔到生意,惟有買住一忽先。

發新話題