發新話題

[others] [AAC]GBB! Ruger MKIV 變種

[AAC]GBB! Ruger MKIV 變種

AAC 新猶

居然有人出MK4! 仲要有blow back! OMG

我D KJ mk1 可以正式昇上神

Just too sexy

內構:

通用各品牌glock mag

引用:
原帖由 cheapmagic 於 2020-1-4 23:27 發表
個款太科幻, 而且行glock17雙列夾, 重要有auto, 真鉄係行單列夾
不過係好開始, 希望會出返原裝款, 或者可以用1911夾咁, 出改套都好
肯整個系統出嚟已經算神蹟

款就要怪版權蟑螂

Glock匣就明顯市場考慮...我估

引用:
原帖由 michael616 於 2020-1-5 00:46 發表
終於有人出呢枝
不過都希望可以出返個原裝外觀verson,真心對科幻風格麻麻
除咗認同之外唔知可以點講

希望呢支賣得, 之後有大量原裝仕樣fans反映

引用:
原帖由 olw0978 於 2020-1-5 15:39 發表

Thanks for the hints!

再睇真 d,把槍真係得個煲可動,明符其實是 bolt back, 前擔及士拉都不會動,理論上槍管沒有自由度可以打得更精準,但不清楚哭泣構造,如果跟 KJ MK1 的結構就死得,即刻唔使考慮。。。
睇佢試槍片

Full auto

Fixed barrel

射 laser 咁

引用:
原帖由 olw0978 於 2020-1-5 22:35 發表

買唔買得過都係要視乎哭泣構造,如果無哭泣或者用 KJ Mk1 的弱智構造,即使兼容 Glock mag 是賣點,落場實戰價值仍然偏低。。。
價錢都係...

引用:
原帖由 暈又暈 於 2020-1-6 18:12 發表
間廠用Glock彈匣,根據牽一髮動全身的思維,暗示著將來回傳統款的可能性很底。

所以不如問下真鐵有冇出來類似外觀/改9mm/改Glock mag改套?
有的話都仲可以衝
冇的話,從(懶係)擬真角度睇,此品命途將多桀矣
香港應該無乜運行

外國應該大賣

引用:
原帖由 ~繪~ 於 2020-1-13 22:20 發表
我玩返自己支MK1好過
Tacticool

但無blowback嘛

引用:
原帖由 RCOOH 於 2020-5-22 11:16 發表
14mm反牙,整個火帽玩下野先。

煲底有個螺絲空窿,可以加料,本來想加個電筒既破窗錐,加條魚骨當拉柄先。
正o阿o畏

引用:
原帖由 RCOOH 於 2020-5-23 10:48 發表

出事出事,螺絲要注意長度,否則會頂實個selector。

馬記匣、V記匣、WE匣都無修直打,AW匣仲爽,反而Q貓F之前有賣既長匣會頂飛機。
太長的煩惱

發新話題