19 12
發新話題

手槍滑套

手槍滑套

想問下師兄點解打打下呢個位就突咗出嚟, 可以點整返, 因為一撳返佢落去 打一塊又突番出嚟

https://drive.google.com/folderv ... -DYdndACUnXncXqp0Le

爛左ejector
問vfc配過舊

回覆 2# 的帖子

繼續撳返落去用有冇問題

Vfc?
買十字軍鋼補品啦

請問樓主,是否自己拆過滑架來更換0件,之後才有此問題呢?

引用:
原帖由 kornhill401 於 5-1-2020 22:07 發表
請問樓主,是否自己拆過滑架來更換0件,之後才有此問題呢?
唔會呀, E 舊野時辰到自然出事
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 slav6 於 5-1-2020 18:45 發表
想問下師兄點解打打下呢個位就突咗出嚟, 可以點整返, 因為一撳返佢落去 打一塊又突番出嚟

https://drive.google.com/folderv ... -DYdndACUnXncXqp0Le
禁番落去冇用啦,舊野本身夾SLIDE 個位係凹字咁,睇圖你果條己經斷左一邊

可以上QRF 買CRUSADER 出果條,咁就一勞永逸

回覆 7# 的帖子

除咗QRF之外有冇網店可以買到?

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 6-1-2020 00:12 發表

唔會呀, E 舊野時辰到自然出事
明白了!謝謝C Hing給予有關資訊.
以後買呢個牌子玩具槍,要有心理準備.

引用:
原帖由 slav6 於 6-1-2020 02:11 發表
除咗QRF之外有冇網店可以買到?
e 層唔清楚

引用:
原帖由 kornhill401 於 6-1-2020 10:48 發表

明白了!謝謝C Hing給予有關資訊.
以後買呢個牌子玩具槍,要有心理準備.
唔駛點做心理準備, 因為每次都有驚喜

hk45c 出果陣, 拋殼勾明明係鋼, 出usp 反而用番亞鉛

結果過左年幾又出番條鋼拋殼勾俾自己

而家仲等緊幾時有鋼slide stop

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 6-1-2020 12:40 發表

唔駛點做心理準備, 因為每次都有驚喜

hk45c 出果陣, 拋殼勾明明係鋼, 出usp 反而用番亞鉛

結果過左年幾又出番條鋼拋殼勾俾自己

而家仲等緊幾時有鋼slide stop
換晒鋼slide, sight 冇鋼slide stop sosad

引用:
原帖由 jn_jona 於 6-1-2020 22:02 發表

換晒鋼slide, sight 冇鋼slide stop sosad
咁靚一條slide 配個咁醜既制

回覆 11# 的帖子

其實把usp有邊個位係鋼

引用:
原帖由 slav6 於 6-1-2020 22:36 發表
其實把usp有邊個位係鋼
KSC 果支有果堆,再加埋Trigger, safety, 1+2 塊片同回鏜桿

19 12
發新話題