發新話題

[VFC] Old School G3ZF

取消高亮

Old School G3ZF

一直對Old School都沒抵抗力,所以兩年前 VFC G3 GBB 上市總得收一把,再把收藏經年的木頭裝上去滿足一下吧...

槍身是有重新做了磷化處理,以重現當年聯邦德軍公發步搶的磷灰色色澤...

另一面...

槍身編號重新打上,檢測章也不能少...

準星/刺刀座換成鋼製品,火帽珍品直上...

照門也是珍品直上...

為配襯木傢俬的年代,拉柄改為全鋼製初代品...

Karl Kaps 製的 ZF mod.1 4x鏡也一把年紀了...

同場加影,木頭MP5...

謝謝!
本帖最近評分記錄
  • jacko 威望 +30 相片分享 16-2-2020 08:16
  • jacko 金錢 +30 相片分享 16-2-2020 08:16

5 個讚好! TOP

好靚 ,謝分享。

古色古香。我更喜愛那木頭MP5,如換埋直彈匣可於博物館展出呢。

雖然對old school野免疫
兩支都又靚又正

直頭可以'珍槍 '角度尼欣賞樓主的兩支珍藏.

情意結,點都要砌一把看下門口架……

像恐怖份子
我的槍(最喜歡排先)
wa john wick 1911 (kimber warrior) gbb
kj p229 gbb
vfc mp7 gbb
ksc uspc gbb (壞)
we g18c gbb (壞)
新大洋 ppks gbb (壞)
ksc m4 gbb (已賣出)
ksc g17 gbb (已賣出)
kj m9 gbb (已賣出)
we m1911 gbb (壞,已賣出)

啲木頭靚到呢

朋友都砌緊支幾乎一模一樣的珍木G3, 但係佢換了鋼bolt之後連發失效, 只能單發, 而家仍然搵緊解決辦法...

呢對木頭不得了

引用:
原帖由 mikesham 於 17-2-2020 00:47 發表
朋友都砌緊支幾乎一模一樣的珍木G3, 但係佢換了鋼bolt之後連發失效, 只能單發, 而家仍然搵緊解決辦法...
VFC G3 有出『鋼Bolt』補品?跪求資料!

回覆 11# 的帖子

條鋼bolt係佢搵朋友車的

Very nice CHing...Steel front sight by Crusader?
Thanks.

真係好靚,花費不少...

發新話題