發新話題

[others] Winchester m1894_umarex wood version

Winchester m1894_umarex wood version

【CUSTOM GBB WORKSHOP】
winchester m1894
umarex wood version base
deep marking, deep 0.3mm

客製GBB,專案製作。
Custom GBB workshop

目標:
盡可能使用原廠玩具出品的零件,
以原廠玩具設定為基礎。

1 個讚好! TOP

為什麼不換掉十字螺絲

有刻字的,再加上換了真木漂亮好多倍.

如果有廠出M1897就正

引用:
原帖由 屈濕 於 19-3-2020 20:50 發表
如果有廠出M1987就正
'M1987 '? 請教C Hing可否給我圖片呢?
因我只找到TANAKA曾經有出果支M1897,可惜係膠身.

引用:
原帖由 kornhill401 於 2020-3-20 11:40 發表

'M1987 '? 請教C Hing可否給我圖片呢?
因我只找到TANAKA曾經有出果支M1897,可惜係膠身.
岩岩先睇到打錯左
平時打慣左19

泥泥去去跳殼唔跳殼都係870
係手拉先有SPAS 12 同埋 M3

引用:
原帖由 屈濕 於 20-3-2020 21:16 發表

岩岩先睇到打錯左
平時打慣左19

泥泥去去跳殼唔跳殼都係870
係手拉先有SPAS 12 同埋 M3
好似仲有支唔跳殼ge M500.

引用:
原帖由 屈濕 於 19-3-2020 20:50 發表
如果有廠出M1897就正
最重要係出Trench gun model, 加埋把bayonet正呀

引用:
原帖由 Pvt.King 於 21-3-2020 13:20 發表

最重要係出Trench gun model, 加埋把bayonet正呀
呢把刺刀都幾難找到.就算找到,真刀上玩具槍,都未必合用.
除非玩具槍連玩具刺刀一起出.

Tanaka M1897 Trench version with bayonet, but it's a model gun (can't shoot)

樓主sorry, 離了題

[img]IMG_20191116_183638_507 by qw c, 於 Flickr[/img]

[img]IMG_20191116_184001_343 by qw c, 於 Flickr[/img]

[img]IMG_20191116_184418_050 by qw c, 於 Flickr[/img]

[img]IMG_20191116_184233_914 by qw c, 於 Flickr[/img]

1 個讚好! TOP

回10#

WOW!支玩具槍仲咁新淨.
請問該刺刀是否和槍,同時買入呢?

係同一時間二手收返來

引用:
原帖由 mikesham 於 24-3-2020 20:26 發表
係同一時間二手收返來
WOW!C Hing!咁你執到寶了.

Tiu依家先出
上年咁紅唔出木柄

發新話題