發新話題

[others] 又執一間

以觀賞為主的我,槍街現在都沒有新出的玩具槍款了.我相信最近好賣的算是KA的python有刻字版了.
我估今年如果有之前話會出的以下四款玩具槍,又再有一番熱潮卦?
1:鋼滑架的G17.2:大UZI.3:ARK手槍.4:rhino手槍.

GHK 已經在 Facebook 宣佈,因受疫情影響,鋼滑架 G17 的推出將會擱置。

引用:
原帖由 kornhill401 於 24-3-2020 12:25 發表
以觀賞為主的我,槍街現在都沒有新出的玩具槍款了.我相信最近好賣的算是KA的python有刻字版了.
我估今年如果有之前話會出的以下四款玩具槍,又再有一番熱潮卦?
1:鋼滑架的G17.2:大UZI.3:ARK手槍.4:rhino手槍.

回覆 32# 的帖子

延遲姐, 唔係擱置

希望「東北」枝鋼 UZI 會如期推出……

CA最抵買就係黑膠槍盒

其他産品就......

我覺得佢地D槍帶,都唔錯ge.
利申:CA未搬前,買過佢地ge MP5槍帶.

入到去所有野要問平幾多先知價錢態度又差不如唔好開

咁搞笑?!而家街市賣菜都沒價講啦!
引用:
原帖由 gunlock34 於 26-3-2020 13:09 發表
入到去所有野要問平幾多先知價錢態度又差不如唔好開

引用:
原帖由 bennytsang16 於 21-3-2020 03:06 發表
「窗天糖」經營有無問題?
見佢近一年來間舖「up up 耷耷」咁,貨又擺得亂,又少新貨返。
啱啱正式宣佈4月結業

引用:
原帖由 bennytsang16 於 21-3-2020 03:06 發表
「窗天糖」經營有無問題?
見佢近一年來間舖「up up 耷耷」咁,貨又擺得亂,又少新貨返。
比你估中

附件

26-3-2020 18:14

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 jacko 於 26-3-2020 18:14 發表

比你估中
天堂...入面D 職員算好好相與了
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

回覆 40# 的帖子

係家槍街係咪得返西京、工房同海陸空?
以後.177好似得返尖沙咀8樓

好可惜,可傷感……

引用:
原帖由 jacko 於 20-3-2020 17:23 發表
我都估佢只執旺角,佢online 大把生意,雖然我少幫襯佢,不過都可惜香港越嚟越少槍鋪
係,越來越少了。
FBC1

引用:
原帖由 jacko 於 26-3-2020 18:14 發表

比你估中
FBC1

發新話題