發新話題

[others] 又執一間

'X天堂 '在未有疫情時,我多次入內,見其他店舖都有的新沙鷹L6,
但佢都無放呢支出尼.我就諗過佢會唔會...點知...可惜.

而家唔只執一間
唔比多過4人聚會,outdoor, cqb場都好快頂唔住

引用:
原帖由 Spitfire 於 28-3-2020 13:55 發表
而家唔只執一間
唔比多過4人聚會,outdoor, cqb場都好快頂唔住
公眾地方4人以上……而且係14日效力,連14日都頂唔順既話點搞丫?忍下手係企抹下鎗先啦,真係打game變打驚就唔好啦。

商店(槍舖)會不會限制店內只准有四人?

引用:
原帖由 RCOOH 於 28-3-2020 14:06 發表

公眾地方4人以上……而且係14日效力,連14日都頂唔順既話點搞丫?忍下手係企抹下鎗先啦,真係打game變打驚就唔好啦。
疫情過左,廣華街應該都改頭換面
得返樓上鋪 網店仲生存到

引用:
原帖由 Spitfire 於 29-3-2020 14:38 發表

疫情過左,廣華街應該都改頭換面
得返樓上鋪 網店仲生存到
恐怕除咗食肆同超市呢D必定有需求既商家,乜都會唔同,唔止槍街

好似話 WXC 都已經抄咗九成人,準備摺埋

引用:
原帖由 kks_ice 於 29-3-2020 16:43 發表
好似話 WXC 都已經抄咗九成人,準備摺埋
網店都做唔住?

地舖都做唔住,樓上鋪真係做得住?
最近年CRWW我都唔覺佢有返新貨

回覆 54# 的帖子

樓上鋪始終租平, 同地鋪賣既野又差唔多,  加上樓上鋪多數有維修服務幫補下

日月木倉實力雄厚 身家過億 必定屹立不倒 基本上係唔憂做 開店只為興趣 以及結識朋友 和養活一眾伙記

引用:
原帖由 七點六二 於 29-3-2020 18:07 發表

網店都做唔住?
入貨都要好多錢㗎..而家好似係老細一腳踢, 由當年14樓, 越做越細真係可惜

引用:
原帖由 Marxman 於 29-3-2020 21:18 發表
日月木倉實力雄厚 身家過億 必定屹立不倒 基本上係唔憂做 開店只為興趣 以及結識朋友 和養活一眾伙記
你又知人哋個億身家?

引用:
原帖由 kks_ice 於 2020-3-29 22:41 發表

入貨都要好多錢㗎..而家好似係老細一腳踢, 由當年14樓, 越做越細真係可惜
係架 仲要入貨好多時有下限 唔係話要幾件or幾把就俾貨你

引用:
原帖由 RCOOH 於 28-3-2020 14:06 發表

好老實,之前示威,有啲唔敢打,有啲去左示威,有啲無腳,啲場以經無左好多生意嫁喇,依家仲要有瘟疫,啲場真係好慘嫁

發新話題